sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Onnenpäivä kirppiksellä xvi: Kielo-laseja alkuperäispakkauksessa

Melkein tasan kaksi vuotta sitten löysin ensi kertaa kirppikseltä Kielo-laseja. Silloin ne olivat aivan uusi tuttavuus, eikä olllut tietoakaan valmistajasta. Parin vuoden aikana olen onnistunut löytämään muutaman Kielo-lasin lisää ja valmistajaksi olen epäillyt Riihimäen lasia.Nyt olen täysin varma, että valmistaja on Riihimäen lasi, sillä löysin kirpputorilta Kielo-laseja alkuperäispakkauksessa. Pakkauksessa oli jopa hintalappu paikallaan: ostettu T-market Villentorilta 9.30 markalla. "Kielo" on ollut osa edullista Kotilasi-sarjaa.Kävimme eilen ajelulla Etelä-Satakunnassa ja matkamme kulki Alastaron kautta. Alastaron keskustassa, R-kioskin vieressä on kiva pieni kirppis. Löytöni maksoi kohtuulliset neljän euroa.

Onkohan lukijoilla tietoa, että onko Alastaron tai Loimaan seudulla ollut T-market Villentoria? Ihan mielenkiinnosta, kuinka pitkän matkan lasit ovat aikanaan matkustaneet.Pakkaus ei ole aivan täydellinen, yksi lasi puuttuu. Veikkaan, että tämä pakkaus on ollut "naftaliinissa" jonkun mummon kaapissa odottamassa tilaisuuttaan viimeiset 20-30-vuotta. 

Kotilasi-sarjan esite löytyy Arpa on heitetty-blogista.Nyt vaan odotellaan lämpimiä ja aurinkoisia kesäkelejä, jolloin voi siemailla virvoittavaa juomaa Kielo-lasista :)

Ps. Kevätmessujen lippuarvonta on vielä käynnissä klik!

4 kommenttia:

  1. Koski Tl:ssä oli Villentori, mutta en muista oliko se T-market.

    VastaaPoista
  2. Ihana löytö! Tuo kielokuvio on tosi kaunis. En ihan kamalasti innostu muista Kotilasi-sarjan aiheista, mutta tämä on jotenkin ihanan herkkä.

    VastaaPoista
  3. Onpa kauniit lasit - ja vallan edullinen löytö;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!