sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Supermessut 2018

Yhteistyössä Tampereen messut

Tänäkin viikonloppuna on tullut messuiltua, tällä kertaa Supermessuilla Tampereen kupeessa Pirkkalassa.
Messukävijän kannalta on eri kivaa, kun samalla kertaa voi kiertää Puutarha, Kotimaan matkailu, Desing- ja käsityötori, Keräily ja Platta -teemat.Kierros aloitettiin puutarha-messuilta ja sisäänkäynnin metallikaaret olivat aikas inspiroivan näköiset. Verenpisaroita aika montaa sorttia (eikä tässäkään vielä kaikki)!Betonipenkki oli samalla kertaa niin eleetön ja todella tyylikäs.Oh, mikä baaritiski! Kesäisiä parvekkeita, useammassa kerroksessa.Tuollaisesta, yksinkertaisesta keinusta olen haaveillut ja sopiva oksakin on katsottuna. 
Kuvan tyylinen mekkokin löytyy, sellainen oli hääpukunani :)Samanlaista tuolia ihastelin viime viikonloppuna Helsingissä ja nyt Supermessuilla. 
Varmaan selvä vihje siitä, että tuoli on saatava?Se ei ole kasvihuone vaan enemminkin kesäolohuone.Kotimaan matkailu -teema kiinnostaa aina. Viime kesänä olimme Örön saarella, suosittelen lämpimästi tutustumaan.Oletteko katsoneet Yleltä Egenland-sarjaa? Yhdessä jaksossa tutustuttiin Parikkalan patsaspuistoon ja sinne mekin matkataan tulevana kesänä.Laukon kartano löytyy Vesilahdelta, siis oiva lähikohde pirkanmaalaisille.Pahviset Muumit olivat niin söpöjä.
 


Supermessut ovat auki vielä tänään Sunnuntaina.

Ps. Keräilymessuilla oli kaikkea kaunista. Allekirjoittanut osti tuliaisiksi (itselleen) kasan Omin käsin-lehtiä. 

1 kommentti:

  1. Oli kiva törmätä! Olet löytänyt ihan eri kuvattavia kuin minä, mutta selkeästi oltiin kuitenkin samassa paikassa 😁

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!