torstai 5. huhtikuuta 2018

Voita lippu kevätmessuille!

Yhteistyössä Messukeskus

Eilen illalla satoi lupaavasti vettä, ehkä lumi sulaa pois ja Neiti Kevät saapuu? Olen niin malttamaton, että päätin ottaa vähän förskottia ja ensi viikolla suuntaamme Hra K:n kanssa Kevätmessuille.
 
 


Kuva Messukeskus

 

Kevätmessut ovat Helsingin Messukeskuksessa 12-15.4.2018. Samalla kertaa ovat myös Lähiruoka & Luomu, Oma mökki, Oma koti ja Sisusta -tapahtumat.
Suunnitelmissa on ainakin ostaa tarvittavat siemenet, kohta esikasvatus on jo myöhäistä ja taas jää tomaatit ym. kasvattamatta. Lähiruoka & Luomu-tapahtuma kiinnostaa myös aivan erityisesti.

Arvon yhden lipun Kevätmessuille. Lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin messuilla ja sillä pääsee kaikkiin samanaikaisin tapahtumiin.
Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 8.4.2018 klo 24.00 asti. Osallistua voit kommentoimalla tätä postausta; mikä Kevätmessuilla eniten kiinnostaa? Samalla voit jättää postaustoiveita tai lähettää Kissaherroille rapsutuksia.

Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti, sähköpostilla.

Onnea arvontaan!

7 kommenttia:

 1. En osallistu arvontaan koska en tänä vuonna pääse kevätmessuille, mutta lähetän pojille rapsutuksia ♥
  Odotan aina messuilta erikoiskasvien myyjiä (vaikka japanilaiset sinivuokon, näsiöiden monet lajit jne), mutta aika harvoin tuo toive toteutuu. Onneksi joskus joku herkkukasvi on löytynyt.

  VastaaPoista
 2. Kisuille terkut kissoista pitäviltä koiriltani! Messuilla tutkisin erityisen tarkkaan siemen- ja taimiasioita, erikois- ja ilmakasvit erityisest sekä vinkit parvekkeelle. Luomuherkut! Tomaatintaimia on noussut ikkunalleni jo kiitettävästi ja lehtikuusi vihertää parvekkeella. tina.mandell@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Hyvät messutarjoukset kiinnostaa eniten =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa kiitos !
  Odotan messuilta (kerran käyneenä) tarjouksia ja inspiraatiota, vaikka minulla onkin vain pieni parvekepuutarha.

  Hilppa.tuomola (ät) mail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa! Odotan kevät fiilistä ja uutta insipiraatioita:)

  sara_pitkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Kasviostosten tekeminen kiinnostaa tänä vuonna!
  Niinpä olen mukana lippuarvonnassa.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 7. Kevätmessuilla kiinnostaa erityisesti parvekekalusteet ja muutenkin uudet sisustusideat parvekkeelle. Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!