tiistai 28. elokuuta 2012

I love your blog-tunnustus

Olipa kerran Pariisi-blogin Riinalta sain mieluisan yllätyksen eli I love your blog-tunnustuksen, kiitos. Olen aivan koukussa Riinan blogiin; hän kirjoittaa hauskasti mm. Pariisista ja pariisilaisista.  Huom! blogi aiheuttaa kroonista matkakuumetta Pariisiin.Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Ja nyt seuraa vaikein osuus eli täytyy valita viisi lempiblogia. Olen blogien lukijana varsinainen sekakäyttäjä eli aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, päivästä riippuen.

1. Maunon ja Epun maukuja olen seurannut jo pitkään. Hauskoja kuvia, ytimekkäitä tekstejä ja tietenkin hurmaavat kissaherrat.

 2. Turun Tilda-blogia olen myös seurannut jo pitkään. Tällä nuorella opettajattarella on kaunis, persoonallinen tyyli ja Turku on (tietty) kiva kaupunki (tamperelaiset älkää kivittäkö ;)).

3. Lavian Anna-blogissa remontoidaan vanhaa tilaa maalla ja esitellään oivallisia sisustusjuttuja.

4. Nouseva myrsky  "Maalaiselämää ja sisäkumeja säässä kuin säässä". Paljon hienoja kuvia, sekä mielenkiintoisia huopa ym. käsitöitä.

5. Kirsikkapuiston blogi:ssa on myöskin kivoja kuvia, monipuolisista aiheista.

4 kommenttia:

  1. Oijoi! Kirsikkapuiston blogi kiittää ja kumartaa! :)

    VastaaPoista
  2. Mauno, Eppu ja henkilökunta kiittävät ja ovat äärihuonoja jatkamaan näitä eteenpäin...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!