maanantai 20. elokuuta 2012

Punamustavalkea kattaus

Sunnuntain ohjelmassa oli melko harvinaiset vieraat ja he tulivat vierailulle sopivasti lounasaikaan. Ruokalistalla oli kanakori, sinapinsiemenperunat ja sitruunamajoneesi, viimeksi mainittu tosin muutti koostumustaan siinä määrin, että se jäi tarjoamatta. Olen aikaisemminkin hehkuttanut kuinka herkullista tuo ruoka on, sen ohje oli Glorian ruoka ja viini -lehdessä. Pastanjauhantaa-blogista löytyy samat ohjeet klik.Kattauksessa  oli "perintöhopeat" ja "wanhat perintölautaset" lue Ikeasta ostetut. Sekä punaiset Kartio-lasit ja Marimekon Muija-servietit.Punamustavalkea -väriyhdistelmä näyttää tosi kivalta. Myös "pelkkä" punavalkea voisi olla kiva yhdistelmä ainakin joulun aikaan (kyllä, olen jo miettinyt tulevan joulun väriteemaa..).Punainen lasi ♥.

2 kommenttia:

  1. Tuo on niin kaunis tuo punainen lasi! Vähänkö harmittaa, että olen omat lasini saanut/hankkinut aikana jona värivalikoima oli kirkas/sininen/vihreä. :\

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen lasi ♥. Minultakin löytyvät siniset ja vihreät lasit ;) Vihreät toimivat hyvin, mutta siniset odottavat aikaa tulevaa.

      Poista

Kiitos kommentista!