perjantai 31. elokuuta 2012

Vaatelöydöt lastenvaateosastolta

Hieman kompaktin kokoisempana naisihmisenä löydän toisinaan vaatteita myös lastenvaateosastolta. Ainakin neuleita ja paitoja. Jossain määrin lastenvaatteet ovat paremmasta materiaalista tai ainakaan akryyliä ei ole tarjolla siinä määrin, kuin naisten vaatteissa. Moni on varmaan myös huomannut, että merinovillaa ym. villamateriaalia löytyy erityisesti miesten osastolta eli kannattaa katsastaa sekin.


Kuluneen, viileän kesän suosikkineule on H&M:n alennusmyynnistä. Täyttä puuvillaa, ihana palmikkoneule ja voi pestä 60 asteessa.Päätin aloittaa aikuismaisemman  pukeutumisen ja tilasin alennusmyynnistä ns. aikuisbleiserin. Materiaali on collegemaista -ihanan pehmoista ja lämmintä ♥.Gap:n neulebolero on yksi suosikeistani. Tässäkin on kaunis neulekuvio.Univormu-tyylinen poncho on Gapin. Vielä kun jostain löydän pitkät nahkahanskat, esim. Asos:ta; pärjään poncholla pitkälle syksyyn (em. lauseen julkaistuani tulee varmasti ajoissa pakkasta..).H&M:stä löytyi tämä hippiliivi, taas kerran alennusmyynnistä.
H&M:n sivuille varmasti löytää jokainen, GAP:n sivuille (sekä Banana republicin) löydät tästä klik. Ko. merkkien aikuisten vaatteista pidän myös, kokojen kanssa kannattaa olla tarkkana.
Ja tämä valitettavasti ei ole sponsoroitu mainos, höh.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!