perjantai 14. kesäkuuta 2013

Ensi-ilta

Tunnetusti kissat ovat uteliaita ja hyvinkin puuhakkaita -jos huvittaa. Nyt Kattilat aikovat vähän laajentaa reviiriään: valokuvista elokuviin. Jos kuvat yleensä onnistuvatkin (tai ainakin niistä voi valita vähän parempia otoksia) -niin "elokuvien" kanssa on toisin, kuten tulette huomaamaan.


N. 10 minuuttia myöhemmin, en saa millään linkitettyä video-kuvakkeen kautta, joten tästä videoon klik! Kertokaahan jos se pirskatin video ei aukea.  Se on kuvattu jo kevättalvella, mutta Sulo on siinä oikein oma itsensä ♥.
Leppoisaa viikonvaihdetta!

15 kommenttia:

 1. Valitettavasti ei aukea mulla ainakaan - siis aukeaa, mutta näkyy pelkkää mustaa...
  Mutta tuossa kuvassa Sulo on vastustamaton;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei - sorry, väärä hälytys - vika on mun selaimessani; ei näy Chromessa nyt mitkään videot...vaihdetaan siis selainta.

   Poista
 2. Voi että on suloinen Sulo! Mulla video näkyi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo näyttää omalta suloiselta itseltään, vaikka video olisikin kökkö.

   Poista
 3. Ihana Sulo ♥ Video näkyi oikein hyvin, ja Sulon eri osat (tassut, naama häntä, nenä, viikset...) tuli hyvin esiteltyä! Näyttää siltä, että se on jatkuvassa liikkeessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kuinka niin aina_liikkeessä? ;)
   Minuutissakin ehtii vaikka mitä; komennella tirppoja, tuijottaa mammaa, olla silitettävänä, katsoa taas tirppoja ja lopuksi "lopettaa nauhoituksen" , sekä esitellä erio osat :).

   Poista
 4. Sulo ♥

  Liikkuvassa kuvassa on omat haasteensa, sen olen minäkin joutunut huomaamaan. Se on ihan oma maailmansa. (Ja ehkä tarvittaisiin ihan oikeat videokamerat tallentamiseen?) Ehkä bloggerissa oli vain joku hetkellinen toimintahäiriö kun yritit sitä ladata? Minä olen saanut videot linkitettyä todella nopeasti ja helposti. Aikaa siihen videon lataamiseen Youtubeen kestää armottoman kauan. Jätän yleensä videon latautumaan ja puuhastelen muuta sillä aikaa, niin ei hermo mene. Älä luovuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin oikealla videokameralla (ja jalustalla) saisi vähän erilaista kuvaa kuin kännykän kökkökuvauksella.. Ja lataaminen kesti toosi kauan.
   Täytyy seuraavaksi kokeilla kameran valokuvaustoimintoa :)

   Poista
 5. Hieno video! :) Ja Sulo on suloinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sulo on suloinen, vaikka kännykällä "video"kuvattuna :)

   Poista
 6. Voi Sulo ♥ Parhaat näyttelijät ottaa yleisönsä huomioon, tähön yleisöön puri täysillä ja ollaan nyt sitten jonottamassa faniklubiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti Sulo ottaa katsekontaktia (pinkki nenäkin tuli sitten esiteltyä) ja jokainen voi kuvitella kuinka pehmeä turkki sillä on ;)

   Meillä ei vielä ovikellot soi, niin kuin teillä! Paitsi, eihän meillä ole ovikelloa, omg. Kissat (ja minä) saa aina halvauksen, kun joku koputtaa oveen :)

   Poista

Kiitos kommentista!