maanantai 24. kesäkuuta 2013

Ihana valo

Juhannus tuli ja meni nopeasti. Keskikesän juhlaa sulostuttivat hyvä seura ja herkuttelu, sekä lämmin auringonpaiste.Olohuoneen valoisuus lisääntyi entisestään kun vaihdoimme vaaleat kesämatot. Ei, ne eivät todellakaan ole ns. "ykäyksen kestävät". Musta kissa on Robert ja suuntana on makuuhuoneen ikkuna.Ruokailuhuone on lämpimän ilta-auringon puolella.Sunnuntaiaamuna ruokailuhuoneen pöytä näytti tältä. Kuohuviiniä, hedelmiä ja muita herkkuja ♥.Juhannuspäivän lounaalla söimme Saltimbocca-slidereita eli broileri-pekonihampurilaisia, jossa oli mm. kaprismajoneesia, mums. Ohje löytyi uusimmasta Glorian ruokalehdestä.

Sunnuntain ohjelmassa oli pitkästä aikaa sunnuntaiajelu, joka sisälsi kotimuseon ja ulkoilua historiallisella alueella. Tähän palaan myöhemmin.

Ihanaa, aurinkoista viikon jatkoa!

12 kommenttia:

 1. Voi onpa teillä kaunista! Ja nams mitkä burgerit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Uutistoimisto Anselmi! Hetken aikaa kaikki oli järjestyksessä ja kissankarvat minimissä ;)

   Poista
 2. Mielettömän upea ruokapöytä ja pinnikset teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ruokaryhmä on isovanhempien perintöä. Teak ♥.

   Poista
 3. Kaunista ja herkullista! Robertilla taisi olla tärkeä tehtävä suoritettavanaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuuhuoneen ikkunalla kattilat voivat (rajoitetusti) istuskella ja haistella verkon takaa tulevia mielenkiintoisia tuoksuja siis vartiointitehtäviä.

   Poista
 4. Kylläpä tuohon sunnuntai-aamun ruokapöytään olisin minäkin mielelläni istunut! Kaunis kattaus ja kaikenlaisia ihanuuksia tarjolla, mums mums!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brunssi hyvässä seurassa kruunasi juhannuksen :)

   Poista

Kiitos kommentista!