lauantai 15. kesäkuuta 2013

Innostuin

Ehkä muistatte, että rrakastan paketointia? Jouluvalmisteluissa se on yksi suosikkipuuhista ja minusta on ihanaa suunnitella the joulupaketoinnit ♥. Tästäkin huolimatta jouluun on onneksi vielä hyvin aikaa, vietetään kesä ensin.Huomenna ohjelmassa on 12-vuotias synttärit, pääsin siis lempipuuhaani."Tekniikka" oli vanha tuttu; lehdistä sopivia kuvia ja nauhaksi villalankaa. Kuten ennenkin olen hehkuttanut, ulkomaisissa sisustuslehdissä on ihania, kokosivun kuvia (lähes)  ilman tekstiä. Tämän kertaisen mosaiikki kuvituksen löysi Mies.
Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Ompa söpö paketti :3 Itse ainakin ilahtuisin jos tuollaisen lahjan saisin (en varmaan edes raaskisi avata!), vaikka olenkin 10 vuotta vanhempi kuin tämän lahjan todellinen saaja :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä kelpaisi tuollainen paketti :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että joku osaa panostaa paketoimiseen. (Minä en sitä oikein hallitse.)

  VastaaPoista
 4. Ainoa ongelma noin kauniiden pakettien kanssa on ettei niitä raaskisi avata ;)

  VastaaPoista
 5. On kaunis paketti! Miten tosiaan raaskii avata!

  Mutta miten muuten paketointityö onnistuu, onko paikalla työnjohto Sulo & Robert?

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! Ehkä se paketin sisältö kaikesta huolimatta vetää puoleensa 12-v. Neitiä :) Allekirjoittanut valokuvaa kauniit paketit ja avaa ne sitten ("järkevää").

  Työnjohtokin oli paikalla, ainakin se "kesäharjoittelija", joka sai uuden lelun villalangasta ja leikki sillä ainakin minuutin :)

  VastaaPoista
 7. Myönnän rehellisesti, että olen kade! Olen tumpelo paketoinnissa ja siksi pyrinkin käyttämään aina valmiita lahjakasseja. Eikö olekin tylsää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ole tylsää! Lahjakassit ovat käytännöllisiä ja monet hienon näköisiä.

   Lahjan pakettiin käääriminen on monesti melkoista tumpuloimista, mutta hienolla paperilla ja muilla koristeilla totuutta saa hieman muunneltua ;)

   Poista

Kiitos kommentista!