torstai 13. kesäkuuta 2013

Poikamiesboxi

Vuokrataan kompakti, siniseksi (ulko)verhoiltu yksiö. Ei läpitalon ikkunaratkaisua, eikä lämmön lisäksi muita mukavuuksia -paitsi kattoterassi.Minikissa muuttaa yksiöönsä monta kertaa päivässä. Se kiipeää pieneen taloonsa ja lopuksi tassullaan vetää hännän sisätiloihin (näyttää todella hassulta :)).Kaino kurkkaus: kuka siellä? Miten oikeiden kissablogien kissat ollenkaan voivat elää ns "normaalia elämää", kun osa-aika kissablogin kissaparkaakin paparazzi(t) vainoaa?"Rouva hyvä, voisitteko lopettaa sen fotoamisen, kiitos!""Nyt minä tulen ja rrrikon kameranne, räyh!"

Paparazzi hipsii pois ja minikissa saa jatkaa uniaan, paitsi sitä ei enää nukuta. "Oikeastaan valokuvamallinakin on ihan mukava olla" tuumailee minikissa ja etsii sopivaa poseerauspaikkaa.

10 kommenttia:

 1. Voi hyvä tavaton että on ihana valokuvamalli ja mahtavat kuvat! Minikissan viikset eivät liioin ole lainkaan minit ;)

  Niin, ja hännästä pitää huolehtia! Mitä siitä nyt tulisi, jos häntä aina jäisi huolimattomasti jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minikissalla on jättisuuri häntä, sekä pitkät karvat ja viikset, muilta osin se on aika mini. Häntä tuntuu kummallakin kissalla elävän omaa elämäänsä ;)

   Poista
 2. Ehkä boxin mukavuuksiin voisi lisätä hyvän seuran? Varsinkin jos minikissa siellä olisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, hyvä seura ja alakerrassa on kuntosali (se unohtui mainita) :)

   Poista
 3. Se vain on niin, että kisuleita ei voi olla kuvaamatta;)

  VastaaPoista
 4. Siitä hännän vetämisestä kun saisi videonpätkän, se olisi eri hyvää kissavideo matskua Youtubeen. Pääsisi minikissa videotähdeksikin!

  Voi tuota Suloisuutta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Hännänveto" tapahtui kerran tai kaksi, useimmiten Sulo on niin kiireinen, että huitasee hännänkin yksiöönsä. Videokuvaksessa olen aivan noviisi ja yksi hyvä video olisi minikissasta, mutta en saa käännettyä sitä oikeinpäin tietokoneella..

   Poista
 5. Mitä Sulompi, sitä enempi paparazzit kimpussa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!