tiistai 31. joulukuuta 2013

Hei, hei vuosi 2013!

Tuntuu, että vain hetki sitten kirjoitin Uuden vuoden kynnyksellä-postausta ja uudenvuodenaatosta huomattavan osan käytin uuden pyykinpesukoneen etsintään (ja tästä voi päätellä kuinka ”tärkeä” juhla se meille on). Kulunut vuosi on mennyt aika seesteisesti ja oikein isoilta suruilta on säästytty, onneksi! 1.1.2013 aloitin vakituisessa työssä ja se on rytmittänyt arkeamme tasaisen tappavasti eikun turvallisesti.

Ensi vuodeksi olen ajatellut omassa mittakaavassani jotain aika hurjaa, nimittäin paria uuden vuoden lupausta. Yleensä en uuden vuoden lupaksia tee, varsinkaan_julkisesti, mutta jouluturneella oli aikaa ajatella (siinä joulukuusien bongailun lomassa).

Ensinnäkin yrittäisin nähdä lähisukulaisiani useammin. Vähän kaukana ne asuvat, mutta koko porukka samalla paikkakunnalla kuitenkin. Ja jos vieteri venyy vielä vähän, niin ystäviin voisi pitää enemmän yhteyttä. Kahta em. mahdollista lupausta hiertää se, että työskentelen päivittäin ihmisten parissa ja introvertillä on rajansa klik!
Toinen tärkeä asia olisi omasta (ja Miehen, sekä Kattiloiden) hyvinvoinnista huolehtiminen. Ensin varovasti vähennetään karkin ja herkkujen syöntiä, sekä samalla lisätään liikuntaa.
Kolmas tärkeä asia (tänäkin vuonna) on huumorin ja positiivisen mielen vaaliminen -onneksi meillä on ohjelmatoimisto Robert & Sulo, jotka tuottavat jatkuvalla syötyllä iloa (ja harmiakin).

Jokapäiväinen iloni tänäkin vuonna on ollut blogi ja sen myötä te lukijat. Perisatakuntalaiseen tapaan en osaa tässä kohtaa ilmaista itseäni tarpeeksi kuvaavasti, mutta kun kirjoitan, että te lukijat olette ihania ja piristätte kommenteillanne  –niin sitä todella tarkoitan. Olen saanut bloggaamisen myötä mitä mukavampia blogituttavia ♥.
Hyvää Uutta Vuotta
ja 
toivottavasti piipahdatte täällä blogissa myös vuonna 2014!

T: AnnaS ja pojat

20 kommenttia:

 1. Oikein onnellista ja iloista uutta vuotta teille!

  Hyviä lupauksia, niistä varmasti saa energiaa sen arjen pyörittämiseksi. Robertin ja Sulon taitoihin viihdytysjoukoissa luotamme täysin. Rapsutuksia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma N, Kattilat kiittävät kehräyksin!

   Lisäenergiaa ja muutenkin hyvää oloa tavoittelen noilla lupauksillani.

   Poista
 2. Mitä parhainta uutta vuotta teillekin!

  Hyviä lupauksia myös (samoja sopisi kokeilla meilläkin, joskin ihmisten tapaamiseen palaan myöhemmin, nyt ei pysty...). Sulon ja Robertin ohjelmatoimistoon luotamme mekin, oikein paljon rapsutuksia molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna, Friede ja Figo!

   Viime vuosi kokonaisuudessaan meni melko minimaalisella sosiaalisuudella,joten nyt on aika sen suhteen ryhdistäytyä, mutta aina ei tosiaanka pysty.

   Rapsutuksia ja kehräyksiä sinne myös!

   Poista
 3. Kiitos blogistasi ! Sitä on mukava lukea :)
  Toivon teille oikein onnellista tulevaa vuotta ja
  karvamussukoille hali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos leenajapojat, halaukset vastaanotettu ja kehräykset sinne :)

   Poista
 4. Onnellista ja tasapainoista uutta vuotta!

  Nuo sun lupaukset ovat niin hyviä, että taidanpa itsekin kokeilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nettimartta!

   Kokeillaan kumpikin miten lupaukset saa pidettyä ja mitä (hyvää) niistä seuraa :)

   Poista
 5. On ollut mitä suurin ilo vierailla täällä ja tutustua teidän arkielämäänne. Niin suuren vaikutuksen se on tehnyt että melkein olen valmis teidän huusholliinne muuttamaan. (Olihan työhuoneessa vielä tilaa?) Ja koska teillä on tuo mainio ohjelmapalvelukin omasta takaa!

  Oikein onnellista ja iloista uutta vuotta teille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Myrsky ja Minna!
   Tämä blogi esittelee rusinat pullasta eikun meidän arkielämästä. Työhuone on pakoillaan ja tilaa saadaan sinne raivattua :)

   Poista
 6. Hei ja nähdään taas ensi vuonna! ;)

  Siispä railakasta ja tunnelmallista uutta vuotta sinne teille! ♥

  VastaaPoista
 7. Hyvää uutta vuotta teille!
  On mukava seurata kivasti kirjoitettua blogiasi:)

  VastaaPoista
 8. Oikein hyvää ja ihanaa Uutta Vuotta teille kaikille !

  Ilolla tulemme seuraamaan varsinkin teidän lupauksen numero 3 toteutumista, koska teidän ojelmatoimiston jannut vaan osaa hommansa ;) Komiat kuvat niin Robertista kuin Sulostakin on hassutelevat muffinsifetsit päässä ja kaikkea :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, Hyvää Uutta Vuotta teille myös!

   Huumori on tärkeä osaa elämä, hyvä että te, kattilat ja mä ollaan kaikki samaa mieltä ;)

   Poista
 9. Kiitos samoin, Hyvää uutta vuotta!
  Kiitos myös siitä, että olemme saaneet seurata rusinapullan tuoksuista elämäänne =) Tulemme varmasti tänä uutenavuonna takaisin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!