keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulukalenteri, 11. luukku

Rakkaat joulumuistot

Kun vajaat kaksi vuotta sitten aloitin bloggaamisen taloudessamme oli kaksi kissaa, kuten nytkin. Robert on edelleenkin, mutta sen kaveri on vaihtunut isoveljestä pikkuveljeen. Nyt jo edesmennyt Mosse oli elämässämme 14 vuotta ja se jätti vahvan tassunjäljen sydämeemme.Mosse oli kiitollinen valokuvattava -tuntui, että se poseerasi mielellään. 14 vuoden aikana valokuvauskalustoni ja taitoni, tai ainakin ensinmainittu kehittyi. Tämä jouluinen kynttiläkuva on yksi rakkaimmista muistoistani ♥ ja täällä blogissakin se on aikaisemminkin vilahtanut.


Meidän kultainen enkelikissa ♥.

Tässä toinen jouluinen kuva. Pidän siitä kovasti, vaikka se on hieman epätarkka.
Muistelisin, että olin koristelemassa joulukuusta ja siihen tarvitsin tuolia. Kun hetkeksi poistuin, niin se tietenkin varattiin -niinpä koristelin kissaherran kultanauhalla. Mossen kanssa olemme ennenkin jakaneet tuolin kuten täällä.

22 kommenttia:

 1. Heh, mosse on samanlainen kuin Blackie. Koristella voi vaikka miten eikä toinen o moksiskaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mosse oli aika kärsivällinen, mutta hetkessä se muuntui pehmoisesta karvapallosta teräväpiikkiseksi pippuriksi ;)

   Poista
 2. Ihana Mosse-mötikkä <3
  Edesmenneet ovat usein mielessä, ainakin minulla näin loppusyksyisin, kun alakuloisuus on muutenkin maksimissaan. Ja ehkä siksikin, kun Viljo kuoli marraskuun lopussa. Sitä tulee siksikin ajateltua erityisen paljon näinä ankeina aikoina.
  Mutta on näissä edesmenneissä paljon muutakin kuin ankeutta, oli ihana yhteinen elämä, teillä vielä niin antoisan pitkä! Ankeaa on vain se, ettei sitä kultaista enkelikissaa (tai riiviötä ;-)) enää ole kuin muistoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ihan sama juttu; tämä pimeys saa alakuloiseksi ja kaipaamaan kaikkia rakkaita edesmenneitä sekä ihmisiä että eläimiä.

   Se erityisesti satuttaa ettei enää voi silitellä ja sylitellä Mossea, se oli oikea sylikissa (siis silloin kuin sille sopi, luonnollisestikin).

   Viljo on ollut tosi ihanan näköinen ♥.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Rakkaat edesmenneet kissaystävät ♥

   Poista
 4. Todella kaunis kuva tuo eka kuva...täydellinen kuva ja täydellinen kissa <3
  Ihanat edesmenneet rakkaat <3
  Sydämessä aina .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ne säilyy edes muistoissa ♥.

   Poista
 5. Ihanat kuvat niin söpönen :)

  VastaaPoista
 6. Olipa Hän nimensä näköinen kissa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mosse ja Misse ovat ainakin olleet suosittuja kissan nimiä.

   Poista
 7. Mosse oli kyllä varsinainen komistus! Teidän Mosse ♥ ja meidän Vertti ♥, rakkaat enkelikissat! Tuli kyynel silmään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin tuli kyynel silmään, kun Mama luin tämän kommenttisi ♥. Saadaan olla iloisia, että meillä on ollut nämä komistukset ja pystyttiin niistä myös luopumaan, jottei kissakaveri joutunut kärsimään.

   Poista

Kiitos kommentista!