sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulukalenteri, 15. luukku

Tunnetila: väsynyt, mutta tyytyväinen.

Aamulla olimme kahden vaiheilla; pitääkö koko Turun seikkailu perua, koska keli näytti jokseenkin vaihtelevalta. Talviaikaan helposti skippaamme vähänkin tarpeettomat ajamiset, jos keli vaikuttaa surkealta -varsinkin, kun arkisin ajan töihin säässä kuin säässä. Onneksi rohkaistuimme matkaan, sillä Turussa oli sumuinen, mutta kuitenkin melko lämmin sää. Joulutunnelmamme ei kärsi lumen, jään ja pakkasen puuttesta.


Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla on aina käsityöläisiä myymässä tuotteitaan.

Aivan ensiksi suuntasimme Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoille ja siellä joulukoristeiden vaihtopisteeseen ja taas tein hyvät vaihtokaupat (tosin en viime vuoden vertaista). Joulumarkkinoilta löytyi muutakin kivaa.

Siitä jatkoimme Mieheni sanoin ostosh*****tiin, joka tunnetaan myös nimellä Hansakortteli. Ensin kävimme Aschanilla kakkukaffeella ja sitten jouluostoksille. Jopa löysin kolme lahjaa *helpotuksen huokaus*. Loppuhuipennukseksi kävimme Ikeassa.
Missään kaupassa ei ollut mahdottomia jonoja ja ihmiset tuntuivat olevan suht hyväntuulisia -onneksi.

Nyt joululahjat pitää paketoida ja huomenna postittaa, jotta lapsoset saavat lahjansa. Enää neljä päivää töitä ja sitten lomalomaloma :)

4 kommenttia:

 1. Voiton puolella alkavat sinun jouluvalmistelusi olemaan, lahjat paketointia vailla. Minä olen vasta suunnitellut lähettäväni kortteja. Niiden ostamisen sain sentään delegoitua. Mutta halvoilla hinnoilla ne eivät enää liikkeelle lähde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä olla voiton puolella; lahjoja on ostamatta ja kaikki valmistelut ovat aikalailla alkutekijöissä. Joulukortteja en tänä vuonna juurikaan lähetä, mutta huomenna ne vähätkin pitäisi postittaa.

   Poista
 2. Antoisa matka, kun löysit lahjojakin mukavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, muutama lahja löytyi hämmästyttävän helposti :)

   Poista

Kiitos kommentista!