tiistai 6. toukokuuta 2014

Häivähdys keltaista

Tässä blogissa ei juurikaan intoilla keltaisen sävyillä, mutta nyt siihen on oikein hyvä syy.Viikonloppuna keräsin pari tulppaania ja yhden narsissin maljakkooon. 
Nyt niistä jokainen on avannut nuppunsa eli kannatti ottaa förskottia.Se kasvaa minimetsässä tänäkin vuonna! Nimittäin keltavuokko ♥.Nämä näyttävät lupaavasti kieloilta. Ne(kin) leviävät hitaasti, mutta varmasti naapurin puolelta meille.Tulppaani "X".Mongolianvaahteran silmut ovat limen sävyiset.Tammi ei pidä kiirettä silmujen avaamisen kanssa, mikä on ihan hyvä. Sillä monena vuotena se on joutunut tekemään kahdet silmut, kun ensimmäiset on pakkanen palelluttanut. Koivu on huomattavasti värikkäämmän näköinen.Kevätpäissään oleva bloggari ja punainen pallogrilli :)


18 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia.
  Jännä juttu, itsekään en ole kovin innostunut keltaisesta, en kukissa enkä juuri muussakaan, mutta keväällä keltaiset kukat ovat niitä ensimmäisiä ihanuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on niin raikas ja keväinen väri talven jälkeen :)

   Poista
 2. Ei kai vielä grillata, ties vaikka vielä vähän lunta ripsauttaisi? ;)

  Mutta kaunista se on keltainenkin oikeissa kohdissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti lumet jää ripsauttamatta! Mutta me "ei grilli-ihmiset" ollaankin rillattu jo kerran tänä keväänä ;)

   Poista
 3. Wau! Erittäin upea keltainen häivähdys!

  VastaaPoista
 4. Keltaiset häivähdykset tuovat 'aurinkoa' :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime talvi taisi olla erityisen pimeä (jännä kuinka nopeasti sen lopultakin unohtaa), joten auringon valon ja värin tarve on vieläkin suuri.

   Poista
 5. Ei ole keltainen minunkaan lempivärini, mutta samoin kuin sinä olen viime päivinä ihastellut juuri noita narsisseja ja keltavuokkoja pihalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta kotopihalla kasvavat vuokot ovat ihania ja vähän eksoottisia. Lapsena valkovuokkokimpun eteen täytyi tehdä töitä (siis kävellä metsään ja poimia) :)

   Poista
 6. Jostain syystä juuri kevät saa minut kaipaamaan keltaista! Ihana selfie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piristävää ja raikasta keltaista :)

   Poista
 7. Olipa nyt kiva selata blogiasi, kun minulle hahmottui, kuka on AnnaS ja että just tässä blogissa seikkailevat Sulo ja Robert.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!