tiistai 13. toukokuuta 2014

Monsieur Sulon salongissa II

Mösjöö Sulon erikoisalaa on hiustenhoito, niinkuin sivusta seuraamalla (ns. punaisena lankana siinä toimii  föönin johto). Mösjöö Robert taasen mielellään hoitaisi henkilökunnan hiuksia, ainakin allekirjoittaneen. Olen sille kovasti vakuutellut, että ihan justiinsa menen kampaajalle.Yhtenä iltana kummatkin parturimestarit joutuivat visaisen pulman eteen: laatikko jossa säilytetään fööniä ja muita tärkeitä hiustenhoitotavaroita ei mennytkään kiinni. Niinpä allekirjoittanut otti laatikon irti ja nuorempi Mösjöö pääsi tutkimaan asiaa tarkemmin.Sulon neuvokkaalla avustamisella saatiin laatikon takana olleet paperit irti. Ja vähän vaikutti siltä, että sitten kissa jäi kiinni (minkä se tietysti hyvin salasi). Lopulta kissakin hivuttautui kaapista ulos ja kiireesti laatikko paikalleen -kaikki hyvin.
Sitten vielä pieni loppuhuipennus: narrit kattilat viihdyttävät aamupalalla olevaa henkilökuntaansa. Varmaan ymmärrätte Robertin tuskastumisen :D

Täältä voit lukea Monsieur Sulon salongissa I osan.

10 kommenttia:

 1. Kampaamoateljee Sulo ja Robert ♥

  Hyvä että Sulo Ei Lainkaan Jäänyt Kiinni laatikon tilaan (eikä edes meinannut!). Olisi se ollut aika kiusallista, että yksi jumiintunut asia olisi vaihtunut toiseen... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lipaston pohjalle jumiutunut Sulo olisi ollut huomattavasti pahempi ongelma, kuin pari paperia :) Robertkin olisi jo huolestunut.

   Poista
 2. Voi Sulo <3
  Se mitään kiinni jäänyt! Kunhan esitti, jotta hommaan tulisi jännitystä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, olet varmasti oikeassa. Heti kun Sulo huomasi, ettei ollut huomion keskipisteenä piti keksiä jotain. Sulo-nimiset kissat taitavat olla sellaisia ;)

   Poista
 3. Hyvä että jumi tuli korjatuksi. Nyt salonki voi jatkaa toimintaansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi paikalla "sattui olemaan" kaksi innokasta ja avuliasta kattilaa :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No mutta sehän järjestyy. Käypää valuuttaa on kaikenlaiset kissanruuat -ei olla hirveen tarkkoja :) T: Kattilat

   Poista
 5. Tarun tapaan minäkin tulisin mielelläni salonkiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, jo toinen asiakas! Mutta kyllä rouvalle aika löytyy. Meidän tassut loihtivat viimeisimmät, mannermaiset kampaukset :) T: Kattilat

   Poista

Kiitos kommentista!