torstai 1. toukokuuta 2014

I. Toukokuuta

Elämän suuria mysteereitä on se, että prikulleen samalla unimäärällä työaamuina väsyttää, mutta pyhäpäivänä on virkeä.Eilisaamuna oli näin ihanan sininen taivas. Pääsin fotoomaan, koska istuin työmatkan ns. hanttimiehen paikalla.

Ja tänään, toukokuun 1. päivänä näytti tältä..Vappuaattona ensin siivottiin ja leivottiin -sitten leikittiin. Kattiloista, varsinkin Robertista saippuakuplat olivat hyvin_epäilyttäviä.Aamiaiseksi oli valikoituja herkkuja  ♥.Minikissa joutui pinteeseen eli syliin ja lopputuloksena on aina yhtä kauhistunut katse.Robert viettää vapunpäivää tuoksutellen cavaa ja lukien kirjaa (tai siis nukkuu sen päällä).

Aurinkoista ja lämmintä toukokuuta kaikille!

18 kommenttia:

 1. Rpbert ei ole suotta epäileväinen, sillä saippuakuplat ovat ihan yhtä epäilyttäviä kuin ulkona liikkuvat rollaattorimummot ja hirmuiset pyöräilijät! Mukavaa vapunpäivän jatkoa sinnekin!
  t. Onni & henkilökunta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, vähintäänkin yhtä epäilyttäviä kuin hirmuiset pyöräilijät ja varsinkin lenkkeilijät (moinen ajatus lienee kissoille ihan käsittämätön) :D

   Poista
 2. Oikein hyvältähän tuo näyttää ;) Jatkakaa samaan tapaan!

  Meidän saippuakuplaskeptikko on Figo. Yllättäen... Frieden mielestä ne on kivoja. Paitsi ei sitten, jos ne osuu naamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allekirjoittaneella meni yksi kupla silmään, vaikka silmälasit oli päässä -ei ollut kivaa :)

   Poista
 3. Silloin kun meillä vielä saippuakuplia lapset puhaltelivat, oli Viiru niiden metsästyksessä haka;) - ja aina muutama kuplan saatua silmilleen, poistui nolona takavasemmalle, Robertilla on kyllä paljonpuhuva katse;)
  Leppoisaa vapunpäivän jatkoa sinne kattiloiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan tälläisiä ikuisia lapsia ja tuli hirvee hinku puhaltaa kuplia. Lähikaupasta ostin viimeisen saippuakuplapullon, Titi-Nallen :D

   Poista
 4. Voi minikissaa, mitäs on niin söpö!
  Teillä näyttää olevan vappuaamiaisen antimet kohdillaan. Ihan kateeksi käy. Miksi en itse ikinä tajua ostaa kaupasta mitään hyvää! Leipomisesta nyt on ihan turha edes haaveilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole helppoa olla teini-ikäinen, söpönen kissa..
   Munkit ovat ns. VSP-munkkeja (sen tarkemmin selittelemättä vsp koostuu kirosanoista..), leipominen yllättää lähes aina vaikeudellaan.
   Saila, seuraavalla kauppareissulla ostat herkkuja aamiaiselle, marsmars!

   Poista
 5. Meiltä puuttuivat saippuakuplat, kuohujuoma ja lumisade, mutta onneksi munkkeja vielä löytyi. Uskotaan että kelit tästä lämpenevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkit ovat vähän liiankin hyviä -huomenna kierin töihin ;)

   Poista
 6. Minikissalla on samanlainen ilme kuin Nemolla jos nappaan sen syliin...pakokauhu iskee välittömästi. Into sen sijaan käy makaamaan ja ilmiselvästi on tyytyväinen kun ei tarvinnut itse vaivautua hyppäämään. On ne ihania erilaisuudessaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Into kuulostaa Oikealta Sylikissalta ♥.
   Robertkaan ei välitä syliin kaappamisesta, mutta se on silti rentona. Sulo taas on yhtä rento kuin rautakanki, joka pyristelee vastaan. Onneksi jokainen kissa on erilainen :)

   Poista
 7. Teillä on ollut mitä mainioin toukokuun alku! Paitsi ehkä säiden suhteen, mutta kyllä siitäkin selvitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin rennosti toukokuu alkoi ja munkkeja meni täälläkin lukematon määrä ;)

   Poista
 8. Jaa saippuakuplilla me ei ollakaan vielä leikitty. Miks kaikilla muilla on noin jänniä juttua muttei meillä!
  -Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillähän on se uusi, hieno hiekkalaatikko! Mekin halutaan sellainen :) T: Sulo ja Robert

   Poista
 9. Ooh, meillä ei saippuakuplia epäillä vaan niitä metsästetään :) Tosin meillä ne lentelee vain pihamaalla, en kestä niitä länttejä lattiassa :) Tuo Cava olisi ollutkin sitten toinen juttu.. (mutta vain kissojen mielestä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saippuakuplista tulee ikävät jäljet -yritän tähdätä matolle tai keittiön laatoitukselle.
   Kattilat muuten tykkäävät kaikenlaisista korkeista -eihän me muuten viiniä juotaisi, mutku kissojen takia :D

   Poista

Kiitos kommentista!