lauantai 20. syyskuuta 2014

Onnenpäivä kirppiksellä vol VI

Vaasan minilomaan (tottakai) kuului vähän kirppiksillä kiertelyä. Etukäteen netistä etsin kirpputorivinkkejä ja jostain syystä niitä oli nihkeästi. Paitsi sitten kun googletin toisella kotimaisella. Allekirjoittaneen ruotsin "taidolla" on kyllä hieman hasardia etsiä yhtään mitään. Tosin sellaiset tärkeät ja oleelliset sanat kuin loppis ja loppisfynd olen opetellut; ne ovat erikäteviä myös Instagramissa ;)

Ekaksi suuntasimme Adam & Ewa -kirppikselle, joka oli kätevästi kävelymatkan päässä hotelli Kantarelliksesta. Ja sehän oli suuri, suorastaan valtava kirpputori. Hra K:n mielestä tarjonta oli ihan samanlaista kuin muualla, tylsää kamaa. Mutta minusta tarjonta oli hieman erilaista verraten Mansen kirppiksiin, vaikken tarkemmin osaa määritellä.



Vanha rosterinen voirasia, jonka sisällä on aivan ehjä lasinen "tassi", lähti mukaan muutamalla eurolla. 



Vanha, keraaminen kaakao-purkki on kaikessa yksinkertaisuudessaan huikean kaunis. Tästäkin selvisin parilla eurolla.



Juu, en voinut vastustaa. 
Tiikkinen kissa, joka toimittaa hedelmäveitsitelineen virkaa. Veitset olivat saman sävyiset, kuin kissa, mutta astianpesukone teki tehtävänsä.

Seuraavana päivänä, ennen kotiinlähtöä kävimme Fyndiksellä, joka sijaitsee Mustasaaressa. Siellä valikoima oli aika vaatepainotteista. Osittain merkkivaatteita esim. Mexx ja Esprit. Sieltä löysin Jackpotin neuleliivin ja Skotlannissa valmistetun villaisen ruutuhameen. Tämäkin lysti maksoi n. kympin.

Paluumatkalla, Parkanon kohdalla Hra K bongasi tien vieressä peräkonttikirppiksen ja samassa pihassa oli myös kirpputori, Torikirppu nimeltään. Tämä kirppis osoittautui hyvin mielenkiintoiseksi, jopa miehen mielestä. Siellä oli paljon keräilykamaa, siis laidasta laitaan, vaikka mitä mielenkiintoista.


Sieltä löytyi tämä kamera-kaunokainen, Bilora Bella. Sekä kameralla, että salamalla on omat suojakotelonsa. Varsinkin tuon salaman hienoudesta olen innoissani. 



Fazerin "mainospahvi" on tosi symppiksen näköinen. Rumpalipoika on n. 40 cm pitkä. Se pääsee keittiön seinälle, kunhan pääsemme yhteisymmärrykseen että mille seinälle.



Ja sitten jotain kitschimpää -säätalo. Olisin voinut lähes vannoa, että isoisoäidillä oli tälläinen -mutta kuulemma ei. Ehkäpä sekoitan sen käkikelloon? Tähän väliin on hyvä huomauttaa, että olin aika pieni kun mamma vielä eli.

Tälläisiä löytöjä tällä kertaa, käyttöesineitä enemmäkseen. Mitä luulette voiko säätaloon luottaa ;) ?

Ehkä joku huomasi, että jossain vaiheessa aloin google+ käyttäjäksi? No, nyt palasin takaisin vanhaan ja käyttäjätunnukseni on vanha, tuttu AnnaS eikä Anna S. Google+-sivu oli vaan niin sekava ja toisaalta ne kaikki piiri ym. jutut aikas turhia. Toivottavasti blogi toimii moiteettomasti.

Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

20 kommenttia:

  1. Ihana voirasia! Yleensä nuo lasiset lautaset ovat säröillä tai lohjenneita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaista voirasiaa olen jo pitkään etsinyt :)

      Poista
  2. Emäntä: Kivoja kirppislöytöjä olet tehnyt! Tuo kissateline on tosi hauska ja säätalo hauska; toivottavasti se toimii ja vaikka ei toimisikaan on tosi kiva esine. Onko sinun "asemapaikkasi" siis Tampere?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työpaikka on Tampereella, mutta asutaan myös suht lähellä :)

      Poista
  3. Hienoja esineitä oletkin löytänyt. voi rasia on tosi kaunis Hauska on myös kamera, minkälläisia kuvia sittn tulee
    no kaikki ostamasi ovat hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irma!

      Tarkoitus on ostaa filmirulla ja kokeilla miten valokuvaus sujuu -vai sujuuko ollenkaan.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo salama on tosi hieno, kun se menee nätisti kokoon kuin viuhka.

      Poista
  5. Kivoja löytöjä kaikki, mutta kamera ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Filmille mahtuu vain pari hassua kuvaa, joten täytyy opetella myös harkitsevaa kuvausta. Minkä olen täysin unohtanut digikameran myötä..

      Poista
  6. Ihania löytöjä. Minun mummullani oli tuollainen sääasema, minne lienee joutunut. Rumpalipoika on ihan huippulöytö, onnittelut. Mitään vanhaa ei kannata laittaa astianpesukoneeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäköhän karkkia/keksiä rumpalipoika on mainostanut? Pikaisella googletuksella ei tullut mitään osumaa.
      Tiedän, että vanhaa ei_pitäisi_laittaa astianpesukoneeseen, mutta toisaalta olen hirmuisen pöpökammoinen, huoh :)

      Poista
  7. Vieraiden kaupunkien kirppareilla on "eksoottista" vierailla. Pakko tunnustaa että itsekin lankean useasti kissa-juttuihin(!) Ihana tuo Fazerin mainospahvi, olisin sen itsekin ostanut. Ihan ehdottomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tunnustaa, että Vaasa oli erityisen eksoottinen, kun minua palveltiin sujuvasti sekä ruotsiksi että suomeksi. Tampereella ruotsia kuulee niin_harvoin ;)

      Mainospahvia en voinut jättää ostamatta, vaikka se onkin vähän kärsinyt.

      Poista
  8. Minuakin ihmetyttää, mikä funktio Google +:lla on, en ole tajunnut sen käyttöä yhtään, se on tosi käyttäjäepäystävällinen!
    Hienot löydöt. Eikös siellä Mustasaaressa ole joku tosi iso kirppishalli, mikähän sen nimi olisi saattanut olla... kerran siellä kävin muutama vuosi sitten. Tai ehkä se oli Vaasan puolella. En muista!
    Ehdottomasti sääasemaan voi luottaa :-D
    Minuakin harmittaa, kun erehdyin laittamaan yhden vanhan lastan astianpesukoneeseen, siinä oli kaunis punaiseksi maalattu ja kiiltäväksi lakattu kahva jossa oli kermanvaalea raita, miten tyhmä olin! Nyt maalit ovat hävinneet ja kahva on vain puinen. Ääh! Pitänee tarttua maalisutiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Google+:ssa ärsytti kaikki piirien luomiset, sun muut systeemit -varsinkin kun täällä bloggerissa on jo omansa ;)

      Hedelmäveitsetkin saisi helposti entrattua teak-öljyllä, mutta sen jälkeen niitä ei voisi käyttää pitkään aikaan varsinaisessa tarkoituksessaan.

      Poista
  9. Hienoja löytöjä jälleen kerran - erityisesti voirasia ja kamera!
    Ja uskonpa, että tuohon säätaloon voi luottaa ihan yhtä lailla kuin mihin tahansa muuhunkin säätiedotukseen;)
    Kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady :) Jos säätalon lämpömittari toimii, niin sillä päästään jo pitkällle.

      Poista
  10. Kauniita löytöjä! Nuo kissan silmät ovat viehättävät :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kissan silmät kiiltävät, kuin jalokivet :)

      Poista

Kiitos kommentista!