torstai 17. toukokuuta 2012

Electra Townie ♥

Viime kesän lopulla ostin uuden polkupyörän. Kriteereinä olivat parempi ajoasento ja kiva ulkonäkö. Ensin haaveilin nostalgisen näköisestä pyörästä, kuten Pelagosta, mutta en raskinut sitä ostaa. Seuraavaksi kiinnostuin cruiser-tyyppisestä pyörästä. -Jalat ulottuvat hyvin maahan ja pyöräilyasentokin on sopivan rento.
Electra Bicycle Co. on käyttänyt Townie-mallissa Flat foot technology:a "Perinteinen ajoasento on käännetty 23 astetta ylöspäin, asentoon, jossa poljetaan eteenpäin. Samalla on kuitenkin säilytetty hyvä ergonomia. Siten voima ja tehokkuus on yhdistetty mukavuuteen ja hyvään ohjattavuuteen. Pystysuora ajoasento vähentää selän, niskan ja käsien rasitusta. Hallitset pyörän paremmin, koska painopiste on alempana ja näköala on avarampi. Poljet täydellä teholla ja vaivattomasti.Voit tukea jalkapohjasi kokonaan maahan, milloin haluat."

Electran lähin "myymälä" lienee Tallinnassa. 21-vaihteisen Townien tilasin kuitenkin Englannista, CRC:ltä. Pyörä toimitettiin n. viikossa ja oli pientä kokoamista vaille valmis.Lähteet: electrabike.com ja suomeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!