perjantai 25. toukokuuta 2012

Jalat maassa ja kamera pilvissä

Ihanaa, että on perjantai! Viikon ohjelma on ollut se tavallinen: kotoa - töihin ja töistä - kotiin; mikä sinänsä on kivaa. Siinä sivussa olen muutaman kuvankin ehtinyt napata. Ja yhtenä päivänä treffasin hyvän ystävän kanssa piitkästä aikaa, ei siis hassumpaa arkea :)


Eilen, vai oliko se jo edellisiltana taivas tosiaan oli tämän värinen.Kirsikka kukkii. Huomenna vietetään kirsikoiden kukkimisen kunniaksi miehen kanssa hanamia.Aamuauringossa ihanaa vihreää ja valkoista.Ihastuttava valkonarsissi (Narcissus poëticus 'Actaea') on mielestäni yksi kauneimmista sipulikukista. Myös kirjopikarililja (Fritillaria meleagris) on huikean kaunis varsinkin valkoisena, jossa on purppuraisia pisamia. Kirjopikarililja on ollut jo pitkään ostoslistalla, ehkä tänä vuonna? 
Tänä aamuna kuvasin ennen töihin lähtöä, joka on hieman "vaarallista", koska ajankulu tahtoo unohtua :)


Viikonloppuna jatkuu taas photo a day -kuvahaaste ja ehkä jotain muutakin. 
Aurinkoista ja lämpöistä viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Kirjopikarililja valkoisena? Millainen se on, nyt täytyy mennä googlettamaan!

  Minulla myös on ollut kyseinen kasvi listalla, mutta en ole oikein saanut aikaiseksi, kai? Jotain hyviä syitä siihen kai on, että vieläkään niitä ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysitkö googlesta valkoisen kirjopikarililjan? Tekstiin olin linkittänyt sivun, jonka alaosassa oli myös valkoiset kirjopikarililja ihanuudet.

   Poista
  2. Laittaisin purppurat ja valkoiset sekaisin :)

   Poista

Kiitos kommentista!