keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Phot a Day: 16. What you´re reading

Kirjahamsteri tässä hei!
Kirjahylly värijärjestykseen postauksessa siitä jo ohimenne mainitsin, nimittäin kirjojen keräilyhimosta. Lisäksi olen ollut kirjaston vakioasiaks siitä asti kun opin lukemaan. Onneksi kaikkia mielenkiintoisia kirjoja / lehtiä ei tarvitse ostaa itselleen vaan niitä voi lainata kirjastosta ja uusia ja uusia aina vaan ;)Kuvan kirjapinosta ehkä kiinnostavin kirja on Susan Cainin Hiljaiset -introverttien manifesti. Miksi ekstroversio on länsimaissa ihanne? Kuitenkin monet ihmiset ovat luonnostaan hiljaisia ja pohdiskelevampia tyyppejä; miksi nämä usein mielletään negatiivisiksi ominaisuuksiksi. Tätä olen monta kertaa pohtinut ja kohta aion uppoutua tätä käsittelevään kirjaan :)

Työhuoneessa on kirjahyllyt ja olohuoneessa kolmas, siitäkin huolimatta kirjoja ja lehtiä on pöydillä ympäri taloa; tuntuu, että ne lisääntyvät keskenään. Minusta kirja- ja lehti kasat (sopivan kokoiset) ovat kovin kotoisen näköisiä.

1 kommentti:

  1. Kaunis selkä tuossa toiseksi ylimmässä kirjassa. Minulle kirjojen kannetkin on tärkeitä. Luen välillä mieluusti "hömppää" ja sen valintakriteerinä kannet ovat yksi tärkeimmistä! Eli suuri kirjallisuuden tuntia on puhunut ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!