keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Photo a day: 9. Something you do everyday

Olen erittäin paatunut kahvikissa ts. kaffetratti; joka päivä on saatava kahvia. Määrällisesti juon melko vähän (omasta mielestäni) kahvia, pari mukia riittää.
Kahvin kanssa maistuvat esim. Bebe, lusikkaleipä tai Da Capo. Kesäaikaan vaniljajäätelö on todella herkullista, kun siihen sekoittaa kahvia, mums. Arkipäivän kahvihetkissä toimii parhaiten yksi pala suklaata, koska edellä mainitut herkut ovat hieman rasvatäytteisiä :)

4 kommenttia:

 1. Itse olen kahvinjuonnin lopettanut käytännössä kokonaan. Enää tosi harvoin tulee juotua jos muuta ei ole tarjolla. Yleensä silloinkin otan mieluummin vaikka kylmää vettä. Totesin, että kahvi ei vaan sovi minulle...

  Mutta siis, tuota viimeistä kuppia tulin kommentoimaan. Se on jotenkin niin ihana. Kultareunat ja kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultareunainen kuppi on Arabian Myrna-sarjaa. Blogin alkutaipaleella kirjoitin "sisäisestä mummostani", joka pitää Myrna-kupeista.
   http://haivahdyspurppuraa.blogspot.com/2012/01/sisainen-mummo-myrna-astiat.html

   Poista
 2. Kuten Sanna, minäkin fanitan Myrna-astioita! Mummolla oli Myrnaa aina juhlapäivinä pöydässä, mutta en tiedä minne ne perintökupit päätyivät... Ei ilmeisesti ole valmistuksessa enää, mistä olet omasi löytänyt, vai ovatko perittyjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrnaa ei enää valitettavasti valmisteta :( Omat kuppini keräsi minulle mummuni, koska lapsesta asti pidin niin kovasti ko. sarjasta.

   Mukavaa, että muitakin Myrna-faneja löytyy :) Myrnasta on myös täysin valkoinen versio, jossa tulee paremmin esiin kaunis muotoilu.

   Poista

Kiitos kommentista!