tiistai 28. tammikuuta 2014

Baarikaapin paikka

Täällä on pelattu huonekalutetristä ja taas kerran pelinappulana on ollut baarikaappi, aikasemmin se on ollut mm. täällä.Edellinen ruokailuhuoneen kaappi on nyt keittiössä (jossa se alunperinkin oli). Nyt sen tilalla on baarikaappi. Ruokailuhuone on kovin kompaktin kokoinen ja jatkopalalla pidennettävää ruokapöytää tarpeen mukaan siirrellään. Kuvan ulkopuolella, oik. alanurkassa on vielä astiakaappi.

Baarikaapin päälle asettelin teak/kupari-kannut, mutta en oikein ole tyytyväinen lopputulokseen -liikaa tiikkiä jopa minun makuuni. Sitten pöydän päässä näette jotain klassisen kaunista -nimittäin Minikissan. Vanha mankkakin vielä etsii paikkaansa.Tämä pieni ja siro (korkeus n. 13 cm) maljakko löytyi alakerran sivukomerosta. Se on kaunis lisä kokoelmaani ja tältä erää näiden keräily saa riittää (paitsi jos joku tosi hieno yksilö löytyy).

Seuraavaksi voittekin jakaa kuparin kiillotusvinkkejä! En ole vielä ehtinyt tarkistaa mitä Emännän tietokirja sanoo tähän :)

Nyt alkaa varsinainen tv-maratooni (yhtenä päivänä lähes koko viikon edestä): Kiehtova maailma: junamatka Eurooppaan, Carl Fabergé - jalokiviseppien kuningas, Liian nuori kuolemaan/Sharon Tate ja Sodan sukupolvi. Ohjelmat tulevat kanavilta yle1 ja Teema, kaksi viimeksi mainittua jopa samaan aikaan ;)

Mukavaa iltaa!

15 kommenttia:

 1. Oh, katsoin ensin että sinulla on lasijututja kaapin päällä - mietin että miten ihmeessä kattilat antavat olla lasiesineiden rauhassa ;) Kaunista teillä kyllä on, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina :)
   Juu ei, lasijuttuja en riskeeraa. Vaikkakaan nämä kattilat eivät ole kovia hyppelemään mihinkään. Paitsi Robert nuorena ja hurjana hyppäsi joulukuusen kautta seinäkellon päälle -kello pysyi ehjänä,mutta muistorikas patsas meni palasiksi.

   Poista
 2. Jälkikirjotus niin ikään; meillä olisi sinulle haaste blogissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tässä onkin mukavaa pohtimista työmatkoihin :)

   Poista
 3. Paikan näyttäminen kaapille se vasta hankalaa voi olla! ;)

  VastaaPoista
 4. Kauniita esineitä. Minäkin olen seurannut sarjaa Junamatka Eurooppaan, upeita paikkoja melko lähellä, kuinka paljon olisi nähtävää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin paljon olisi nähtävää :) Eilisessä jaksossa ehkä hienoin paikka oli korkealla vuorella, jonne matkustettiin junalla (siellä missä ohjelman juontaja oli yötäkin) -ihan mielettömän hienot maisemat!!

   Poista
  2. Se paikka jäi todella mieleen, jos sen pitäisi unelmapaikkana ja joskus vielä pääsisi sinne...

   Poista
 5. Tuo kaunis maljakko on varmaan jostakin 60-luvulta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain 50-60-luvulta. Kirppiksellä nämä eivät onneksi ole hinnan kiroissa (jos sittenkin jatkan keräilyä..).

   Poista
 6. Tyylikästä. Minusta koko sisustus muistuttaa 50-luvun loppupuolen tyylikästä kotia. Kuparinkiillotukseen löytyy varmasti paljon ohjeita netistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos :)
   Tuon ajan huonekalut ovat niin kevyitä ja funktionaalisia, joten ne sopivat hyvin pieneen taloomme.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Bingo! Kissat sopivat aina sisustukseen, paitsi kynnet..

   Poista

Kiitos kommentista!