sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Keväistä

Monena päivänä tai siis useimpina päivinä on ollut todella hämärää ja pilvistä. Mutta tänäänpä paistoi aurinko, ainakin hetken. Harvinaista kyllä vielä puoliltapäivin oli tyyntä ja ilma tuntuu niin keväiseltä. Kattiloiden kanssa paistateltiin auringossa, mutta kameran kanssa kärsimme jo hienoisesta pilvisyydestä.Katsokaa kuinka ihanan vihreää sammalikkoa! Sillä sammaleesta ja ruohotupoista meidän nurmikko koostuu, edelleen.Terttuseljasta puskee silmut esiin.Timjami rehottaa ruskeassa ryteikössä, jota myös yrttimaaksi kutsutaan.Hopeatäpläpeippi ihastuttaa vihreydellään -nyt ei muistella kesäaikaa jolloin se levittää lonkeronsa joka paikkaan..Jouluruusu viihtyy ulkoilmassa jo viidettä päivää. Ja nyt ammutaan nämä kaikki ihanat keväiset ajatukset alas, sillä Aamulehti uhkaa lumisateella. Onneksi ei ole varmuutta "saadaanko talvisesta säästä nauttia pidempäänkin".


 
Vadelma kasvattaa "timatteja". Vesipisarat ovat kyllä kauniita.Mossen haudalla on led-kynttilälyhty, joka toimii hämäräkytkimellä -aivan loistava keksintö! Sen pitäisi kestää pari kuukautta ja patteritkin saa siihen vaihdettua. Mossen hautakivestä puuttuu vielä teksti. Toisen led-kynttilän ajattelin viedä äidin haudalle, silloin sielläkin palaisi lyhty tasaisesti.

Toivoakseni kuvat pysyvät sellaisina kuin olen ne muokannut, eikä automaattikäsittely tule väliin. Ainakin nyt olen google+:ssa ja kuvissa on asetuksena "ei parannusta".
Bloggerissa käytän ainakin toistaiseksi vanhaa profiiliani, siis en päivittänyt blogia google+:aan. En tiedä pitäisikö niin tehdä?? Miten te muut olette tehneet? Apuva! Taas!

Leppoisaa sunnuntaita, tietokoneohjelmista ja pilvisestä säästä huolimatta!

10 kommenttia:

 1. Ihana sammal Meilläkin on sitä paljon ! Nauratti kesällä ku naapuri pohdiskeli miten siitä pääsee eroon ja me haluttais vain pelkästään sammalta.
  Lunta !!! EI!
  Hyvä tuo led- kynttilälyhty. On kaunis rakkaiden haudalla.
  Nyt peukut pystyyn että lumisade on lyhytkestoinen...mää en halua sitä metritolkulla..vaikka ois kuinka hyvää hyötyliikuntaa...jäis ensinnäkin pihapuuhat nyt kesken ( maankääntäminen yms yms kesäpuuha).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi hirveän kätevää jos maankääntämiset ym. voisi nyt tehdä valmiiksi ja kesällä vain istuttaa kasvit paikoilleen, sekä nauttia lämmöstä :)

   Poista
 2. Vihreä on kaunista!

  Minä olen G plussassa, mutta siellä ei ole linkkiä blogiini, joten en oikein osaa sanoa mitä kannattaisi/pitäisi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ihanampaa on keväinen vaalean vihreä ♥.

   Ainakin kuvat tulevat nyt ilman käsittelyä eli vaikuttaisi siltä, että riittää että minä olen google+:ssa ja toinen minäni blogger-tilissä ;)

   Poista
 3. Minä kuulin tänään talitiaisen laulavan. Ei juuri tammikuista tämä kyllä. Eilen oli jomman kumman iltapäivälehden lööpissä että ilmatieteenlaitos harkitsee talven perumista! Oli minusta hyvin hassu ajatus, talvi peruttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu, mutta niin ihana ajatus, että talvi olisi peruttu! Ehkä sitten lööpeissä olisi, että kevät tuleekin etuajassa (toiveunta) :)

   Poista
 4. Aijaa. Minä olisin nauttinut mieluummin näistä keväisistä säistä...
  Ja apuva! En minäkään tiedä kuinka toimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasia on, että kuvat tulevat blogiin ilman automaattisia käsittelyjä. Peukut pystyyn lumettoman talven ja varhaisen kevään puolesta!

   Poista
 5. Nyt on ollut hyvin epätalvista säätä ja monet kasvit ovat tarttuneet mahdollisuuteen kukkia vuodenvaihteen tienoilla. ;)

  Hyvää alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy nauttia näistä epätavallisista talvisäistä, veikkaan että lunta saadaan vielä ihan tarpeeksi.

   Hyvää alkanutta vuotta sinne myös :)

   Poista

Kiitos kommentista!