keskiviikko 8. tammikuuta 2014

(Kahvi)kissanpäivät alkakoon

Tänään hain postista Ison Paketin. Olen monta vuotta haaveillut kahvikoneesta ja vihdoinkin sellainen nököttää meidänkeittiössä. Mutta ennen kuin avasin paketin,  otin pari kuvaa Sulosta.Apua! Se kaappasi sekä mut että kameran!!Tätä kuvaa et sitten julkaise siellä plogissa!


Mikä yhdistää KissaKaramellia ja Barack Obamaa? Kumpikin on julkaissut itsestään selfien. Viimeksi mainitun selfie kuvattiin muistotilaisuudessa, mikä on hyvin epäkunnioittavaa käytöstä *heristää sormea*.
Sulon ja minun selfie on kuvattu perinteisesti kotosalla, peilin edessä. Kuvassa näkyy ihanan lämpöinen villatakki, jonka ostin kesällä Tallinnasta.Ja tässä on kahvikissan unelmalaite, ainakin tovottavasti. Vielä pitää lukea käyttöohjeet ja ostaa papuja (salaa suunnittelen myös sopivien kuppien ostamista, mutta eihän kerrota siitä Miehelle).

Kotibaristat ohoi! Onko teillä hyviä vinkkejä ja ohjeita?

12 kommenttia:

 1. Tämä kotibarista on anti-laite-ihminen. Vannon perinteisen mutteriespressopannun nimeen. Mutta kahvit jauhan kieltämättä sähköisellä myllyllä, en sentään käsin veivaamalla, vaikka olisihan se paljon coolimpaa. Itse asiassa voisin paahtaakin kahvipavut itse, kun vintillä kaiken vanhan rojun joukossa on myös muinainen kahvinpaahtopannu, aika pölyinen tosin.
  Ihana Sulo, eihän sen ilmeille voi kuin naureskella, anteeksi vain! Onneksi et totellut poikaa ja julkaisit kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahviprännärin ja perinteisen veivattavan kahvimyllyn käyttäminen on liian työlästä, mutta ehdottomasti ne ovat hienot sisustusesineet!
   Minulle sopii oikein hyvin tuollainen masiina, joka tekee kaiken puolestani ;)

   Pikkupentuajan jälkeen Sulo ei ole ehtinyt syliin, mikä on niin sääli :( Mutta toki kaappaan sen halaukseen monta kertaa päivässä ♥.

   Poista
 2. Makoisia kahvihetkiä! Minulla on perinteinen espressopannu, mutta edes sitä en viitsi käyttää. Opin Lähi-Idässä laittamaan espressopurut kuppiin, kuuma vesi päälle, haudutus ja juomaan. Purut jäävät kupin pohjalle. Hauska selfie, Sulokin selvästi keskittyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti hauduttamalla(kin) tulee hyvää espressoa!

   Sulo keskittyy ja miettii, kuinka kauan vielä joutuu olemaan sylissä ;)

   Poista
 3. Minä en tiedä kahvista mitään, mutta sen tiedän että Sulo on ihana!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut laitteesta! Minullakin oli joskus, vuosia sitten. Ei todellakaan noin hieno... Se hajosi ja siihen jäi harrastus. Nyt vaahdotan maidon tehosekoittimella ja mokkamasteri tiputtaa tummaa presidenttiä. Siinä minun kahvitteluni.

  Mutta voi tuota Suloa! Kylläpä minikissa on ISO kötkäle. Tai sitten sinä olet pikkuruinen. Kuinka oikein jaksat kannatella sitä? Ihanat kuvat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on ollut käytössä mokkamasteri ja tumma pressa -varma yhdistelmä. Suuren marketin kahvihyllyn kohdalla olikin pohdittavaa kahvipapujen suhteen -kahvikauppaan ei edes kannata mennä :)

   Minikissa on ihan vaivihkaa kasvanut aikuiseksi kissaksi ja allekirjoittanut on vähän kompaktin kokoinen ;) Mutta ei Sulo painava ole!

   Poista
 5. Hieno kuva kavereista! Täälläkin pitäisi ehkä yrittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäädään odottamaan Helmin ja Mamman selfietä :)

   Poista
 6. Hihi, kiva bloggaus ja ihana Sulo ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!