lauantai 9. maaliskuuta 2013

Auringossa paistatteleva puutarha

Kattilakaksikko herätti minut yhdeksän aikoihin ja oli ihanaa avata silmät, kun kuului kehräystä selän takana ja aurinko paistoi ulkona ♥.

Meilläkin tärkeysjärjestys on se, että ensin ruokitaan kattilat (ja kaikki pääsee helpommalla), sitten kaffe tippumaan ja sanomalehden hakuun. Aamupalan ja ensimmäisen lehden jälkeen olikin hyvä hetki pienelle valokuvaustuokiolle ulkoilmassa.Valkoisen hangen keskellä Tuohituomen (Prunus maackii) pronssinsävyinen, röpelöinen runko pääsee oikeuksiinsa.
Terttuseljan (Sambucus racemosa) silmut ovat hieman pullistuneet ja pakkanen on tehnyt hienon kuorrutuksen oksiin. Aikaisemmin olen pitänyt Terttuseljaa melko mitättömänä puskana, mutta vuosien myötä olen mieltynyt sen käkkyräiseen muotoon (ja kissat sen hajuun).Tämän viikon kolmasonnenpotku oli tämä kuva; vihdoinkin sain kuvattua leijailevia pakkashiutaleita (vaimiksiniitäoikeinsanotaan?).

Piskuinen Kuutamohortensia (Hydrangea paniculata ’Praecox’) on pitänyt sinnikkäästi kukistaan kiinni ja nyt ne ovat ihastuttavia talventörröttäjiä ♥.

Aurinko todella lämmittää jo (varsinkin jos paistattelee päivää nojatuolissa ja sisätiloissa)!

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun viimein saa vähän aurinkoa ihastella! Lumihiutaleita on kyllä käsittämättömän vaikea kuvata, lottopotti tasoa tosiaan! Ihana tuo hortensia :)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi, aurinko todella piristää :)

   Aurinkoista viikonlopun jatkoa sinulle myös!

   Poista
 2. Hyvin alkoi teidänkin viikonloppunne! Ihania kuvia, tosi upeita.

  VastaaPoista
 3. Jumituin ihan täysin noihin leijaleviin jääkiteisiin. Mielettömän hieno kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarppu kiitos! Oikea sanakin eli "jääkide" löytyi :)

   Poista
 4. Taianomainen tuo lumikidekuva. Ja se muuten lämmittää se aurinko. Ihanasti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!