keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

(Pöhkö)hullu tapettirakkaus x 2

Hullu, höpsö vai peräti epätoivoinen tapettirakkaus -valitsen sanan pöhköhullu.
Perheessämme  tykätään, suorastaan rakastetaan tapetteja ja kuten tulette huomaamaan tämän rakkauden voi osoittaa monella tapaa.

Olen hiljalleen suunnitellut olohuoneen pintaremonttia ts. tapettien vaihtamista. Olen etsinyt sopivaa, uutta tapettia "olohuoneen päänäyttämölle" eli televisioseinälle, muut seinät saavat tyytyä makulatuuriin ja valkoiseen maaliin. Jotain harmaata ja persoonallista (voiko se toteutua?).
Yleensä homma toimii niin, että etsin sopivia vaihtoehtoja ja sitten yhdessä Miehen kanssa fundeerataan, mikä olisi se sopivin.


Kuvan häntä ei liity tapaukseen.

Samaan aikaan toisella puolen olohuonetta. Intohimoinen tapetinrakastaja on taas vähän repinyt, sekä tapettia että meidän hermoja. Eihän meidän pojat tapetteja revi -eipä.
Kuvat lainattu klik ja klik.

Tämän, superhienon tapetin löysin tänään. Olisi harmaansävyinen ja persoonallinen, sekä liian kallis. Mutta katsokaa kuinka mahtavan kolmiulotteiselta ja mielenkiintoiselta tapetti näyttää lähikuvassa. Tapettiseinälle tulvii valoa kahdesta isosta ikkunasta, mikä mahtava valoisuus tulisi tuon tapetin kanssa.
Onneksi tapetin valinnalla ei ole kiire ja varmasti tilaan vielä näytekappaleet, ainakin jostain tapetista. Viimeksi tilasin tapetit netistä ja kaikki sujui hyvin; onnistaisikohan tälläkin kertaa?

6 kommenttia:

 1. Mikä mahtava tapetti tuo Conranin!! Ooh ja aah.
  Jos sen ottaa sijoituksena, jota ei tee mieli heti vaihtaa koska se ei ollut paras vaihtoehto, niin ehkä se ei sitten tunnu niin kalliilta...?
  Kissat ja tapetti... juu. Vähän vaikeaa. Täytyy oppia sulkemaan silmänsä riekaleilta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viihdymme paljon kotona, joten tapetti ei sinällään olisi huono sijoituskohde.

   Revitylle kohtaa tapettia laitettiin jotain kissankarkoitusainetta, mutta Sulon viiksikään ei värähtänyt, ainakaan inhosta.

   Poista
 2. Aivan mielettömän upea tapetti! Meillä tapetit ovat onneksi säästyneet, lattiat ja ovenkarmit ovat saaneet kyllä osansa. Mutta hei, se on elämää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattiloista on myös paljon iloa, joten se painaa enemmän vaakakupissa, kuin muutamat tapetin suikaleet.

   Poista
 3. Onpas upea tapetti! Tuntuisi varmaan tosi hyviltä kynnen alla ;) Hyvä täällä viisastella, kun meillä on maalatut seinät..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsailut sallitaan! Ko. unelmatapettihan on täynnä ovia ja mietittiin, että haluaakohan meidän tuholainen kurkistaa mitä ovien takana on..

   Poista

Kiitos kommentista!