torstai 28. maaliskuuta 2013

Pippurinen toipilas

Eilen oli jännittävä päivä, koska Sulo oli leikkauksessa. Eläinlääkäriin lähtiessä tuli pieni ylläri, kun minikissa ei todellakaan halunnut mennä kuljetuskoppaansa. Neljä kättä oli vahvempi, kuin neljä tassua ja niin Sulo lähti ajelulle. Toimenpide ei kauaa kestänyt ja kohta minikissa tulikin nukkuvana takaisin kotiin.
Kotiinpaluusta n. kolmen tunnin päästä Sulo oli jo aika vahvasti tassuillaan; tässäkin asiassa se on aivan erilainen, kuin Robert tai aikaisemmat kissamme. Toisaalta sillä on aika lyhyet tassut (hih!) eli kai niillä pysyy paremmin pystyssä. Joskus sanon sitä kissamaailman mäyräkoiraksi.

Juuri mitään ohjeita eläinlääkäri ei antanut (kuulemma), eikä kauluriakaan. Aamulla Sulo käveli hieman varovaisesti ehkä viisi minuuttia ja siitä eteenpäin on menty hyvin vauhdikkaasti, välillä suorastaan lentämällä (toivottavasti haava kestää tämän). Onneksi minikissa ei vaikuta kipeältä, vaan on oma ylipirteä itsensä.

6 kommenttia:

 1. Olipas nopea herääminen. Myrskyllä meni tällä kertaa nukutuksesta herätessä viitisen tuntia, ja senkin jälkeen oltiin aika tokkurassa koko ilta. Mutta nuorilla kissoilla on virtaa! Ja täytyyhän se aika ottaa takaisin minkä oli unten mailla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni eläinlääkärit antavat nukutusainetta (tai rauhoitus?) turhankin reippaasti. Toki parempi näin, ettei potilas herää kesken toimenpiteen.

   Sulo tosiaan otti kaiken takaisin minkä untenmailla meni ohi; touhuamisen ja ruuan myös ;)

   Poista
 2. Onneksi pojat toipuvat yleensäkin nopsasti leikkauksesta! :)

  Ja miten ihana posti tuo alempi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näin.
   103-vuotias mummo on mielestäni niin mahtava ja hänellä on hyvä asenne :)

   Poista
 3. Pikaista toipumista Sulolle! Tai ehkä sitä on tässäkohdin jo myöhäistä toivottaa?

  Suloista pääsiäistä nyt sitten ainakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma N! Suloinen näyttäisi toipuneen, mutta haavan parantuminen vie aikansa.

   Aurinkoista pääsiäistä teille myös!

   Poista

Kiitos kommentista!