lauantai 30. maaliskuuta 2013

Vanhempi assistentti ja taukojumppa

Myrsky sen vähän aikaa sitten hokasi -että Robertista on tullut vanhempi assistentti. Blogin alkuaikoina esittelin Enkelikissa-Mossen vanhempana assistenttina ja Robertin nuorempana assistenttina.

Robert on nyt virallisesti ylennetty ja onhan sille tullut lisää arvokkuuttakin (Robotti aikuistui yhdessä yössä, sen jälkeen kun Sulo saapui).
Mikäs Sulon "titteli" olisi? Juoksupoika (se on kova juoksemaan), TET-harjoittelija eli tettiläinen vai kesäharjoittelija? Kissathan tunnetusti aikuistuvat paljon nopeammin kuin ihmiset eli Sulo on nyt virallinen kesäharjoittelija. Tiedättehän, että harjoittelijoille aina sattuu / tapahtuu ja sitten puhutaan "se oli meidän harjoittelija" (kuka ei ole tuota lausetta tyelämässä kuullut?)

Ja sitten taukojumpalle..Onpas siinä muhkea sulkahattuinen rouva Siis Robert jumppaharjoituksen alkuasennossa ja kissanminttulelu tiukasti kynsissään.Jumppaliike kaksi, etutassujen venyytyys.Jumppaliike kolme, takatassun koukistus tukea vasten. Saa käyttää myös kynsiä (kuten takatassusta näkee) ja voi myös vilautella hampaita. Ja näin päättyy jumppa, sillä kissanminttulelu saa taas kyytiä. Sitten onkin aika palata ns. sorvin ääreen.

Nyt on Kattiloiden jumppa- ja humppaliikkeet esitelty, kattien henkilökunnan olemattomia jumppaliikkeitä ei esitellä. Paitsi pyöräily- ja puutarhurointikuvioita ja toivottavasti pian (taas saatiin kätevä aasinsilta kevään / kesän kaipuuseen ;).

Lämpöistä ja aurinkoista pääsiäistä!

12 kommenttia:

 1. Kissajumppa on kyllä ilo silmälle!
  Mä odottelen myös pyöräilykauden alkua, sillä päätin taas kerran, että tänä kesänä poljen oranssilla hirmullani joka paikkaan. Katsotaan milloin todellisuus iskee päin naamaa... :)

  Oikein hauskaa pääsiäistä kissoille henkilökuntineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka!

   Tähän aikaan vuodesta pyöräilyinto on suurimmillaan, kummasti se sitten vähenee. Parempi edes vähän pyörää ulkoiluttaa, kun ei ollenkaan ;)

   Poista
 2. Harjoittelija kuulostaa oikein hyvältä nimitykseltä. Kun kokemusta kertyy riittävästi, ylennettäneen Sulo sitten jossain vaiheessa assistentiksi. Nuoremmaksi sellaiseksi.
  Taukojumppa tekeekin meille kaikille koneen ääreessä kyhjöttäville enemmän kuin hyvää. Kiitos vinkeistä ja neuvoista Robert♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo osaa olla oikein hurmaava, joten ylennyskin varmasti jossain vaiheessa tule..
   Robert ja kissat yleensäkin ovat varsinaisia mestareita venyttelyssä ja jumpassa ;)

   Poista
 3. - Nää sun kisut on aivan ihania! Pikkukissan kisutanssi oli loistava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos -THO-! Parhaimmillaan Kattilat ovat oikein ihania :)

   Poista
 4. Hienot kuvat jumppahetkestä :) Tuo Sulon tiputanssi vasta vauhdikas onkin, se sai naurun tyrskeet kirpoamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattilat olivat puuhissaan niin huvittavan näköisiä, että kuvat täytyi jakaa muillekin :)
   Aurinkoista sunnuntain jatkoa!

   Poista
 5. Todella taidokas esiintyminen tältä ylennyksen saaneelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat nuorehkon herrasmiehen harkittuja liikkeitä :) Honkkelille sopii tiputanssi :D

   Poista
 6. Kyllähän kuvissa on havaittavissa aseman tuomaa arvokkuutta, varsinkin kun vertaa riehakkaan Sulon meninkiin. Aseman myötä pitää vähän vakavoituakin, jumpatessakin ;)

  Ps. Robertin ryijy on muuten tosi komea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri äsken vastasin Mamma N kommenttiin, että tässä on herrasmiehen harkittuja likkeitä. Sulo on vielä "pojankloppi", joten sille sopii tiputanssi.

   Komea, raidallinen tiikeriryijy :)

   Poista

Kiitos kommentista!