lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kesäjuttu x 7

Puutarhahaaveista ajatukset siirtyivät viime kevään ja kesän valokuviin. Kesäjutut tiivistin seitsemään kuvaan; itsestään selvyyksiä tietenkin ovat aurinko, lämpö ja sininen taivas, sekä sadetta sopivasti (mieluiten öisin, mutta ilman ukonilmaa, kiitos).Kun lumet sulavat ja ilmat tarpeeksi lämpiävät allekirjoittanut lähtee pyöräilemään (tällä hetkellä intoa on kovasti). Pyöräilyinto perinteisesti laantuu, mutta (lähi)kauppamatkoissa pyörä on kätevin kulkuväline.Rrrakastan ulkona, pyykkinarulla kuivattujen lakanoiden ym. pyykkien tuoksua. Narulla kuivaamisen varjopuolia ovat vesisateet, sekä lähipeltojen lannoitus- ja myrkytys"toimenpiteet".Vuosi vuodelta tulee enemmän tulppaaneja ♥.  Kuten kuvasta näkyy vielä innokkaampia ovat voikukat ja hopeatäpläpeipit.Kirsikka-, omena- ja luumupuiden kukinta ovat kevätkesän ihania näkyjä. Myös purppura- ja tuohituomella on kaunis kukinta.Viime kesänä juhlimme ensimmäistä kertaa Hanamia, joka on tärkeä juhla Japanissa. MTV3 mukaan Japaniin on tänä vuonna tullut kevät ja kirsikoiden kukinta etuajassa.Robert on innokas ulkoilija. Sulolla on paljon jännittäviä hetkiä edessään.Ylivoimainen suosikkikukkani on pioni ♥ ja mieluusti täytän niillä puutarhan.


Ps. Tänään on Earth Hour klo 20.30-21.30. 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jospa kevät tulee nopeammin, kun siitä haaveilee..

   Poista
 2. Joo, mun piti kommentoida edelliseen, että fontti oli vähän liian pientä, mutta magnolia varasti ajatukset ja Myrsky ennätti sanomaan sanan. Nyt on hyvä!
  Ihana kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Magnolia varastaa ajtukset ;) Ehkä muutaman vuoden päästä on oman puutarhan magnoliasta kuvia.

   Joo, teksti on nyt helpommin luettavaa; hyvä, että Myrsky vinkkasi :)

   Poista
 3. Ihana mielettömän ihanat kesäkuvat ja tunnelmat, voi odotan niin kesää, varmaan sitä vielä korostaa se, että viime kesä oli tosi surkea ilmojen puolesta, nyt odotan kunnon kesää ja puutarhahommia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sarppu :) Toivotaan, että kevät/kesä tulee pian!

   Poista

Kiitos kommentista!