maanantai 25. maaliskuuta 2013

Maata näkyvissä

Nimittäin pihatien soraa. Se valkoinen juttu, jota lumeksikin kutsutaan näyttäisi sulavan. Kevät!
Aamupäivällä luimme Tuulen viemää-kirjaa oikein porukalla, kuten kuvasta näkyy. Kissat ovat suoneet minulle seuraansa, sekä kehräystä ja Mies siirsi sohvan aurinkoiselle puolelle huonetta, jotta allekirjoittanut voi viettää saikkuaan auringonpaisteessa.
Pääsiäisenä olisi tarkoitus nähdä kaveripariskuntaa, toivottavasti selkä antaa myöden ja ainahan voin seurustella soffalla pötköttäen ;)

Oletteko muuten lukeneet uusimman Olivia-lehden (4/13)? Toimittaja, tv-tuottaja Anna Perhon mukaan "Onni on isoissa asioissa. Hän lukee niihin rahan, terveyden ja ihmissuhteet. ..elleivät isot asiat ole kunnossa, ei paljon auta, jos näkee ulkona söpön oravan".
Siispä mm. opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja matalapalkkaiset eivät voi olla onnellisia, koska raha-asiat eivät välttämättä ole tyydyttävällä tasolla? Tai jos terveys reistailee tai ei vielä ole löytänyt sitä oikeaa? Silloin vain kiristellään hampaita, eikä huomata elämän pieniä iloja? Mielestäni se on hukkaan heitettyä "sitten kun"-elämää! Toki "Isot asiat" helpottavat elämää, mutta kuinka usein elämä menee suunnitellusti.
Mitäs mieltä olette?

Aurinkoista ja keväistä pääsiäisviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Jee maata!
  Ihan samaa mieltä. Mulla on raha-asiat huonommin kuin ikinä, ulosotto koputtelee ja silti olen niin onnellinen siitä että on kevät ja että narsissinversoja on jo näkyvissä. Kyllä se on korvien välistä kiinni.
  Toki kunnossa oleva raha-asia auttaisi nukkumaan yönsä paremmin, mutta kun tietää että se ei ole kumminkaan elämän ja kuoleman kysymys, niin siihenkin voi suhtautua ohimenevänä vaiheena. Jolloin asiat ei loppujen lopuksi edes olleet niin hullusti. Kun oli niitä versojakin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämänkokemukseni (reilu 30 v.) mukaan elämä on hyvin hauras, joten jokaisesta päivästä kannattaa löytää iloa.
   Oikein kunnossa olevat raha-asiat varmasti parantavat unenlaatua, mutta toisaalta luulen, että se tylsistää luovuutta ;)

   Poista
 2. Huokaus. Olipas toimittajalta tylysti sanottu. Pienistä asioista se onni koostuu, minä olen vahvasti sitä mieltä. Ja sillä asenteella on myös merkitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asenteella on paljon merkitystä ja onneksi sitä voi myös kehittää (jos haluaa).

   Poista
 3. No se on sitte kevät, totesin saman rannalla, että kallioita näkyvissä ja kyllä tuntui ihanalta :) aurinkoista pääsiäisviikkoa, kyllä se onkin meitä hellinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä kallio lämpenee auringon paisteessa, jee :)

   Poista
 4. Minäpä kehtaankin tunnustaa, että viime viikonloppuna keittelin vettä ja heitin sitä kiehuvana pikku piha polulleni! Auttoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kokeilla! Pakkasella kiehuva vesi (kuulemmma) myös hyvin karhentaa liukasta pihaa, sekin on vielä kokeilematta.

   Poista

Kiitos kommentista!