sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Melkein mustavalkoinen kattaus

Älkää huolestuko, emme ole viettäneet mustavalkoista pääsiäistä. Sinällään se olisi huvittavaa, koska sisustuksessamme on aina käytetty värejä ja pääsiäisenä, tuona tipunkeltaisena aikana heittäytyisimme mustavalkoisiksi.Mustavalko-kuviollinen "pitsi"kaitaliina sopii  hyvin keittiön tummasävyiseen pöytään. Kiireettömän aamupalan kunniaksi katoin ohuet Swedish Grace-mukit ja Teema-lautaset. Pinkeissä lautasliinoissa on täsmälleen sama kuvio kuin kaitaliinassa. Taustalla pilkottaa riionruskea Kartio-lasi.Linnunpesä kukka-asetelmaan tarvittiin muutamia kananmunia ja niistä tuli melkein paahtiksen paksuinen munakas. Tuoreita hedelmiä täytyy aina olla saatavilla.Kuppi höyryävää kaffetta ♥, tästä päivä alkaa.
Kello oli melkein kymmenen ja Sulo oli käymässä aamupäiväunille, eikä varmastikaan ensimmäistä kertaa tänä aamuna. Kattiloiden raskain urakka pyhäpäivinä on saada henkilökunta ylös tai oikeastaan sitä ennen on maukustettu jo yksi aamupala.

10 kommenttia:

 1. Haukotteleva kissa vetää puoleensa <3

  VastaaPoista
 2. Tuo swedish grace on niin kaunis sarja ja hiukan samaa muotokieltä on tuossa sarjaton sarjassa. Kauniit kuvat ja tunnelmat, mukavaa pääsiäisen jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarjaton-sarjassa on tosiaan samanlaista muotokieltä. Swedish Grace on vanha sarja, mutta en tiedä kuinka kauan se on ollut suomessa myynnissä. Itse törmäsin siihen viime syksyn Hulluilla päivillä.

   Kiitos samoin, hyvää pääsiäisen jatkoa sinulle ja perheellesi myös (vitsi mitä herkkuja teillä on tarjolla)!

   Poista
 3. Joutuvat kattilat uurastamaan oikein urakalla, tässähän on ollut jo pari pyhää peräkkäin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hirveetä uurastusta ja se taas vaatii monia päikkäreitä, sekä välipaloja. Kaiken lisäksi paikasta aurinkoisella sohvalla/nojatuolissa joutuu taistelemaan; kissoilla on kovat ajat :)

   Poista
 4. Upea haukotuskuva. Kissan on tehtävä, mitä kissan on tehtävä, ei auta, oli sitten pyhä tai arki. Ei ihme, että uni maittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri! Ylityö- ja pyhäkorvauksiksi onneksi riittää lisäruoka ja rapsutukset, leikkiä unohtamatta :)

   Poista
 5. Onpa hauska tuo pitsikuvio! Ja kiva tuo uusi banneri, en ole tainnut muistaa vielä "ääneen kehaista". ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M home myy kaikenlaista kivaa. Ja Kiitos, bannerin kanssa tuli ährättyä tovi jos toinen :)

   Poista

Kiitos kommentista!