lauantai 13. huhtikuuta 2013

April 2013 Photo a Day: 13. view from your bed

Blogia pidempään seuranneet ehkä muistavat viime keväisen makuuhuoneen remontin. Varsinkin remontin jälkeen tuli otettua makkarista kuvia erinäisistä suunnista klik. Remontin jälkeen makuuhuoneen järjestystä on vaihdettu ainakin kolme kertaa :)Sänkyä vastapäätä on ikkunaseinä ja peilipöytä, josta pidän kovasti.
 Sinuhe on edelleen pahasti kesken.Eilen tuuletettiin petivaatteet ja vaihdettiin lakanat; välivaiheessa Sulo valloitti sängyn. Minikissa on muuten tosi hidas heräämään ja sitä on silloinkin huvittava seurata.Raikkaisiin petivaatteisiin ja puhtaisiin lakanoihin on ihana pujahtaa nukkumaan ♥.Aamulla minikissa istui ihan muina kissapatsaina baarikaapin päällä, ainakin hetken.

21 kommenttia:

 1. Nyt kun tuli makkarista puhe, niin mulle tuli mieleen teidän makuuhuoneen ihanat metsäiset tapetit, joita olet joskus esitellyt. Oletko katsonut sarjaa Once Upon a Time? Eikös siellä mummon ja "punahilkan" kahvilassa ole samannäköiset seinällä...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa näkyy ainakin sitä tapettia: http://paintersplaceblog.files.wordpress.com/2012/04/diner.jpg

   Poista
  2. Kyllä, ne ovat samat! Ennen tapettien tilaamista googletin niistä lisäkuvia ja silloin tutustuin ko. sarjaan (joka on suosikkisarjana btw). Kirjoitin siitä blogiinkin: http://haivahdyspurppuraa.blogspot.fi/2012/02/remonttiuutisia.html

   Poista
  3. Hah, katsos vaan! :) Tutustuin sarjaan vasta hiljattain - katsoinkin tähänastiset jaksot melkein putkeen. Mahtava sarja. Tykkään esim. siitä, että pahikset eivät ole pahoja, vaan inhimillisiä. Ja lavasteet ovat upeita, samoin asut! Mutta siis heti tuon kuppilan tapetin nähtyäni muistin teidän tapetit. :D Upeat ovat. :)

   Poista
  4. Kiitos Riina :)
   Odotin Once upon a time-sarjan alkua n. puoli vuotta ja olen tykännyt siitä kovasti. Se on myös aivan omanlaisensa -vastaavaa ei ainakaan suomessa näy. Siinä on rutkasti mielenkiintoisia hahmoja ja useimmat ovat jo lapsuudesta tuttuja. Suosikkini ehkä on Tittelintuure/Mr Gold. Robert Carlyle on siihen oiva näyttelijävalinta

   Poista
 2. Aivan ihania herkkuja teidän makuuhuoneessanne: Vetimet, valokatkaisimet ja kahva. Ja tietysti se suloisista suloisin Sulo ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Myrsky :)
   Ovenkahva on harmi kyllä hajonnut, vastaava pitäisi jostain löytää.
   Sulo ja Robert lähettää kehräyksiä ♥.

   Poista
 3. AIvan ihastuttavia huonekaluja olet onnistunut keräilemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eva!
   Ensin löysin peilipöydän Huuto.netistä ja samalla myyjällä oli myynnissä myös baarikaappi, eihän sellaisesta voinut kieltäytyä ;) Kunpa kaapin saisi joskus vielä täytettyä :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Elina :) Vanhoissa huonekaluissa on oma viehätyksensä ;)

   Poista
 5. Ai Sulokin on hidas herääjä. Figokin on. On se vähän nopeutunut vanhemmiten, mutta pikkuisena se oli ihan hillittömän hidas herääjä, saattoi silmitellä piiiiiitkään ennenkuin sai lähdettyä liikkeelle. Suloista on ♥

  Vaan petivaatteiden vaihto on mielenkiintoinen ohjelmanumero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisemmin luulin, että kissat heräävät nopeasti, mutta Mr Sulon myötä käsitykseni on muuttunut. Kai se on ihan normaalia? ;)

   Petivaatteiden vaihto ja varsinkin lakanoiden viikkaus perinteiseen tapaan pöyhien ja venyttäen on vielä mielenkiintoisempaa.

   Poista
 6. Todella kaunis peilipöytä ja myös tuo baarikaappi. Pienet tarvitsevat paljon unta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri! Pienet ja vähän isommatkin Kattilat tarvitsevat aika paljon unta. Unenpöpperöinen katti on kyllä söpönen ♥.

   Poista
 7. Upea valoisa makkari ja todella kaunis peilipöytä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi!
   Ihanaa, että valoisuus myös kevään myötä lisääntyy :)

   Poista
 8. Kovin kaunis peilipöytä, minullakin on mutta peiliosio ei ole yhtä sievä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taika :) Kampauspöydästä peiliosat ovat himmenneet, enkä millään keinolla saa niitä enää kirkkaiksi.

   Poista
 9. Oijoi, ihana tuo peilipöytä ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petriina! Vuosia etsin sitä oikeaa, vanhaa peilipöytää :)

   Poista

Kiitos kommentista!