lauantai 13. huhtikuuta 2013

Salamaihastus valaisin-osastolla

Käväisimme tänään pikaisesti Ikeassa. Erityisesti syvennyimme astianpesukoneisiin, uuteen Stockholm-sarjaan ja valaisimiin.Suosikkini Stockholm-mallistosta (kuvien perusteella) on ollut mm. vihreä, pyörivä lepotuoli ja olihan se ihan ookoo, mutta ei niin hieno kuin kuvien perusteella odotin.
Kuvassa näkyvä vitriinikaappi on tosi hieno myös livenä. Siihen uppoaisi kivasti tämän hetkinen lasikokoelma ja tilaa jäisi myös uusille jäsenille..Valaisin-osasto on suosikkini ja sieltä lähes aina löytyy jotain kivaa; joko vanhoja tuttuja tai uusia tuttavuuksia siis valaisimia. Ainakin minulle Vanadin-sarja on uusi tuttavuus; siihen kuuluu mm. kuvassa keskellä oleva kattovalaisin. Niin ihanan ja sopivasti vanhanaikaisen näköinen. Ko. sarjan pöytävalaisin oli myös hieno.

Loppujen lopuksi kotiutin vain minikasvihuoneen ja superihanat flamingo-servietit. Salamaihastukset jäivät seuraavaan kertaan.

Mitäs pidätte uudesta Stockholm-mallistosta?

2 kommenttia:

 1. Se minikasvihuone on mullakin ollut ostoslistalla. Mahtaakohan sen kanssa saada yrtit pysymään hengissä ?! ;))

  Kaunis valaisin. Pitäisikin tehdä Ikea-reissu ja katsastaa uutuudet. Ihan vain silmänilosta, ostolistalla ei ole tuota kasvihuonetta kummempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ennestään yksi minikasvihuone ja kyllä siinä taimet pysyy hengissä -jos muistaa niitä hoitaa ;)

   Ilman piitkää ostoslistaa ja pakottavaa syytä Ikeassa on ihan mukava käydä katselemassa. Tampereen Ikeassa oli keskeneräisiä sisustuksia eli jotain uutta on odotettavissa.

   Poista

Kiitos kommentista!