tiistai 2. huhtikuuta 2013

April 2013 Photo a Day: 2. BlueSininen taivas ja ihanat, hahtuvaiset pilvet. Kuka tunnustaa etsivänsä pilvistä erilaisia hahmoja vai oletteko jo niin aikuisia ja kiireisiä, että sellaiselle ole aikaa?
Harmaan kesän/syksyn/talven/alkukevään jälkeen sinisestä taivaasta ja auringonpaisteesta ei saa tarpeekseen.

Tervetuloa lukijoiksi Marianne ja maijus. Aurinkoista viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Juuri äsken minäkin katselin sinisellä taivaalla melkoisella vauhdilla liikkuvia pilviä, tosin täällä Gran Canarialla. Viimeistä lomapäivää viedään, mutta sama taivas ja samat pilvet ne liikkuvat kotomaankin taivaalla :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä minä joskus etsin pilvistä muotoja. Yhtenä päivänä jäin myös tuijottamaan voimalaitoksen piipusta tulevaa savua, oli tyyni päivä ja se pyörteili jännästi. (Savu sinänsä on tietysti surkea asia, mutta se pyörteili jännästi!)

  Niin että hei vain, tultiin vastavierailulle. Jatketaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että tulitte vastavierailulle ja tulkaahan uudestaankin :)

   Kun piipusta pyörteilevään savuun lisätään aamu- tai iltarusko -näyttää vielä mielenkiintoisemmalta. Kiva, että joku muukin etsii/löytää pilvistä muotoja ;)

   Poista
 3. Tämähän on tosi kiva idea -varsinkin kun tietää aiheet etukäteen. Voi jo hieman miettiä ja valmistautua. Hahmoja pilvistä tunnusta etsiväni, mutta sitä sinistä taivasta rakastan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvausaiheet kuukaudeksi eteenpäin on ihan vapauttavaa. Ja ympäristöä tulee silmäiltyä eri tavalla, niinku valmiiksi valokuvina ;)

   Poista
 4. Taivaan sini tekee niin hyvää ja pilviä tulee aina katsottua sillä silmällä :=)

  VastaaPoista
 5. Mä etsin aina hahmoja ja näen todella usein lohikäärmeitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin katsoa näkyykö lohikäärmeitä :)

   Poista

Kiitos kommentista!