maanantai 8. huhtikuuta 2013

April 2013 Photo a Day: 8. On your plate

Tänään palattiin arkeen eilisen herkuttelupäivän jälkeen. Yksi kestosuosikeistamme on hedelmäinen broilerkastike johon tulee mm. ananasta, banaania ja maissia, mausteena on cayennea.



Makean ja pikkuriikkisen tulisen maun yhdistelmä on herkullinen. Paitsi tänään, kun ruokakerman tilalla oli kasvisrasvasekoitetta ja banaanit olivat hieman raakoja. Tuore ananas taas paransi makua.



Tämän kuvan otin eilen illalla. Auringonpalvontapaikka ja sen lähiympäristö olivat saaneet kerroksen vaalea höttöä (eikä valitettavasti hattaraa). Luin netistä, että terminen kevät on kolme viikkoa myöhässä, kerpele!

6 kommenttia:

  1. Meillä ei satanut noin paljon lunta, mutta raskaalta se tuntuu mielen päällä, kun haluaisi niin sitä kevättä. Onneksi on kuitenkin auringonpaistetta tarjolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti viikonloppuna tulee oikea kevät ♥.

      Poista
  2. Lohduton näky:( Ja nyt pitäisi olla kevät...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sääennuste oli kerrankin (valitettavasti) oikeassa. Tuntuu, että lumisateet toteutuvat paremmin kuin auringonpaisteet. Toivottavasti perjantaina sataa vettä ja lumi sulaa pois :)

      Poista
  3. Kylläpä vaikuttaakin herkulliselta tuo broilerikastike! Sitä pitäisi melkein kokeilla. Tulinen ja makea sopii niin hyvin myös minun makunystyröilleni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Paistinpannulle broileria ja sipulia paistumaan, sitten ananas (ilman mehua), maissit, ruokakerma ja cayenne. Anna hautua hetken ja lisää lopuksi banaaniviipaleet.
      Alkuperäinen ohje on Aloittelevan Amorin-keittokirjasta, n. 15 vuoden takaa.

      Poista

Kiitos kommentista!