torstai 4. huhtikuuta 2013

April 2013 Photo a Day: 4. this happened today


Hehheh, onpas ollut jännittävä päivä, kun tapahtumarikkaus oli huipussaan Sulon käydessä kissa-villasukkaan kiinni. Tästä voi tehdä sellaisen johtopäätöksen, että olen tämänkin viikon saikulla. Selkä ei tykkää istumisesta, lääkärin mukaan se on suorastaan myrkkyä. Mutta mitä toimistotyöläinen yleensä tekee - no istuu! Nyt kotona yritän olla joko pysty- tai vaaka-asennossa.Kun nyt pääsin vauhtiin, niin esittelen samalla kotiunivormuni; tärkeintä on lämpöisyys ja mukavuus. Jackpotin villatakki on ihanan pehmoinen ja lämmin. Farkkukankaiset collegehousut ovat ah niin ihanan pehmeät ja mukavasti lököttävät.

8 kommenttia:

 1. Superhyvännäköiset neule ja sukka (vain yksi näkyy ;-)) Kaikkein ihanin on kumminkin Sulo ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain kumman syystä Mies on yrittänyt piilottaa nämä lököfarkut.. ;)

   Poista
 2. No mutta, noista sinut sitten tunnistaa jos sattuisit joskus ihmisten ilmoille kotiasussa ja tiemme kohtaisivat :) Paras keino kyllä olisi ottaa Sulo ja Robert mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiasussa voin tulla jopa postilaatikolle asti ja kotopihalla näissä voi "laiduntaa".
   Kohta aloitetaan Sulon ulkoiluharjoitukset, jos se ensin suorittaa 1-vaiheen eli onnistuu käyttäytymään valjaat päällä :)

   Mamma N, nyt puuttuu enää sinun tuntomerkit,paitsi jos tulet vastaan Helmi kainalossa ;)

   Poista
 3. Lämpöisyys, mukavuus, pehmeys ja kiristämättömyys. Niistä on hyvä kotiasu tehty. Ja tietysti comboon kuuluvat ne villasukat. Ja tietysti kissa♥ (Muistakaamme kuitenkin että kissa ei ole asuste!)
  Toivottavasti selkäsi vetreytyy viikonlopun aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa ei onneksi suostu samanlaiseen asusteena oleiluun kuin pienet koirat ovat joutuneet.
   Vanhassa omakotitalossa lämpöisten vaatteiden osuus kummasti korostuu. Ja kuinka paljon jo yksikin kissa lämmittää, jos se tulee syliin nukkumaan.

   Kiitos, toivotaan, että selkä vetreytyy.
   Myrsky tai siis Myrskyn Mamma: toivottavasti selvisit vähillä mustelmilla, kun kerroit kaatuneesi pyörällä (Saaripalstan kommenttiboxissa).

   Poista
 4. Ihana kotiasu! Mulla ei todellakaan ole mitään noin ihanaa päällä kotona.. :) Ja voi sun selkää! Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Selkä on vähän äreä edelleen, mutta töihin aion mennä.

   Poista

Kiitos kommentista!