torstai 18. huhtikuuta 2013

Näitä katuja kipitin

Tällä viikolla on joka päivä ollut menoa töiden jälkeen. Joillekin se ihan normaalia arkea, mutta tälläiselle koti-ihmiselle se ehkä on ollut vähän liikaa, varsinkin aikataulutus. Töiden lisäksi rytmin  on sanellut kirppis-pöytä, jonka tänään kävin tyhjentämässä, huh. Kauppa kävi ihan hyvin, vaikka tällä kertaa ei ollut myynnissä ollenkaan laukkuja tai kenkiä.Töissä käyn Tampereella, mutta (liian) harvakseltaan tulee käytyä keskustassa. Enkä varsinkaan haahuile siellä turistityyliin, enkä kuvaa rakennuksia, paitsi Milavidaa viime kesänä. Eilen kävin syömässä aivan keskustassa ja kerrankin tuli räpsäistyä pari Instagram-kuvaa.
Kuvassa on Palanderin talo, joka on todella hienon näköinen varsinkin edestä, klik.Tampereella on aikanaan ollut paljon tehtaita ja vieläkin on pystyssä hienoja tehdasrakennuksia, kuten Finlayson. Siellä on tosi hyvä ravintola The Grill.Vasemmalla on Sumeliuksen talo ja matalampi rakennus on Selinin talo, paikka on siis Keskustori. Ja taas näkyy piippuja, oikein enemmälti.

Haluaisitteko lukea lempirakennuksistani Tampereella (päästetään historia- ja arkkitehtuurifriikki intoilija irti)?

5 kommenttia:

 1. Jos saa kuvia kanssa, niin joo! :) Tampereellakin on todella kauniita rakennuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JA nämäkin kuvat oli taas tosi upeita!

   Poista
  2. Joo, kuvien kanssa ilman muuta. Pelkkä historiasta paahtaminen voisi olla "pikkuisen" liikaa.

   Instagramilla saa vähän liiankin kätevästi kivoja kuvia ;)

   Poista
 2. Joo! Tampere-friikki haluaa ehdottomasti lisää Tamperetta! :) Olen ollut Palanderin talossa kotibileissä joskus millenniumin tietämissä, oli aika jännä kämppä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai, että Tampere friikki ;)
   Palanderin talo on varmasti mielenkiintoinen sisältä ja (osasta)asunnoista on hyvät näkymät Keskustorille päin. Varsinkin se yläkerroksen ateljee-asunto kelpais mulle :)

   Poista

Kiitos kommentista!