tiistai 7. toukokuuta 2013

Draamakomedia Tomaattipuutarhurin paluu

Season 1 keväällä 2012: 
Sarjan päänäyttelijät, nuo pahaiset diivat eli tomaatin siemenet myöhästyvät pahasti ja ensimmäinen kausi menee ilman heitä. Sarjan toiset päänäyttelijät eli  okrat tekevät tasaisen vakuuttavan suorituksen. Sato menee kuitenkin pieleen, koska nais- ja miessivuosan näyttelijät eivät suoriudu roolistaan kunnialla.

Season 2 keväällä 2013:
Previously in Tomaattipuutarhurin paluu.
Kasvukausi aloitetaan hyvissä ajoin maaliskuussa ja kaikki näyttää sujuvan oikein mallikkaasti. Tällä kertaa sekä tomaatin, että okran siemenet pääsevät oikea-aikaisesti (tai melko) multaan. Muutaman viikon kuluttua koossa on reilut parikymmentä pientä taimea.
Eräänä keväisenä sunnuntaina naissivuosan näyttelijä tekee näyttävän iskun minikasvihuoneeseen. Edessä on hermoja koetteleva roolisuoritus, kun hennot ja kiemurat taimet erotellaan toisistaan. Myös yksi karvainen sivuosan esittäjä, jonka pitäisi esittää vain suloista itseään, yrittää viedä koko shown. Mihin pienet karvaiset starat laitetaan? No minikasvihuoneeseen tietenkin. Huomautettakoon, että minikissaa ei kiusattu, vaan hänen karvainen korkeutensa nostettiin kasvihuoneesta välittömästi kuvaussession päätyttyä.
Tomaattien keskuudessa tapahtuu melkoista harvennusta kun ns. jyvät erotetaan akanoista. Naissivuosan näyttelijä on oikein tyytyväinen suoritukseensa ja menee tyytyväisin mielin puutarhommiin.

Muutaman tunnin päästä sivuosan esittäjä palaa sisätiloihin ja häntä odottaa mitä kauhein yllätys. Diivat tomaatin taimet ovat suorastaan kupsahtaneet, siis omg. Onko koko (mahdollinen) sato menetetty??
Jakso 2.
Mitä on tapahtunut tomaatin taimille, ovatko ne vielä hengissä? Entäpä okrat? 
"Tomaattitarhassa" vierailee öisin mammuttimainen, raidallinen jättiläiskattisaurus, joka hieman verottaa tomaattien lehtiä. Kattisaurus on yöeläjä, mutta joskus se erehtyy näyttäytymään myös iltasella. Sillä on hampaat kuin vampyyrillä ja turkki kuin, no, pantterilla. 
Pieni, karvainen sivuosanäyttelijä ihmettelee päivästä toiseen kuinka tuhmia taimet ovatkaan kun niitä suihkutellaan joka ilta. Ehkä niillä on samanlainen iltavilli, kuin kissoilla?
Lisää draamaa on odotettavissa lähiaikoina (kuukauden päästä?), kun on aika siirtää tomaatit kasvihuoneeseen ja istuttaa jälleen kerran. Yksi pikkujuttu vielä puuttuu, nimittäin kasvihuoneen seinät, mutta se on siis pikku juttu..
Pääsevätkö tomaatin taimet koskaan kasvihuoneeseen? Mitä tekevät sivuosan esittäjät, kykenevätkö he viimeinkin päättämään kasvihuoneen seinien materiaalit? Tämän kaikki ja ehkä enemmänkin ensi jaksossa.

8 kommenttia:

 1. Voihan kattisaurus! Jäämme jännityksellä odottamaan tulevia jaksoja.

  ps. Aivan ihana postaus ♥

  VastaaPoista
 2. Todella jännittävä draamakomedia! Jäämme odottamaan jatkoa :D

  PS: Täällä oli kohtalona ekana vuonna kuivuus, tokana vissiin sitten liika kastelu ja kolmantena vuonna kotilot. Siihen lopetin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä teilläkin on riittänyt draamaa: kuivuus, märkyys ja kotilot (luin muuten ensin kotiolot ja jäin miettimään, mitä tarkoitat ;))

   Poista
 3. Armottoman jännittävää!

  Mutta että hänen karvainen korkeutensa, joka pohtii (epäilemättä hyvin miettiväinen ilme pienillä karvaisilla kasvoillaan) miten taimet on tuhmia kun niitä alvariinsa suihkutellaan! Ja jättiläiskattisaurus! *nauraa vedet silmissä* :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, hyvin miettiväinen ilme. Pään päälle voisi kuvitella hehkulampun, joka ihan hennosti valaisee ja sitten taas sammuu ;)

   Poista
 4. OMG tää on niin jännää etten pysty nyt nukkumaan kuukauteen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OMG, pitääkö seuraavaksi väsätä iltasatu, jotta saat nukuttua? :D

   Poista

Kiitos kommentista!