tiistai 28. toukokuuta 2013

Kevään vihreää ja raikasta valkoista

On se kumma, kun kauan odotettu kevät (tai oikeastaan kesä) tuli aivan puun takaa. Viimeiset kaksi viikkoa on ollut kiireitä täynnä; näyttävästi luontoäidilläkin eikä pelkästään minulla.Tammen lehdet ovat ihanan vihreät, sellaiset alkukesän vihreät. Pihassamme on yksi puu, johon ei vielä(kään) ole tullut lehtiä eikä kukkia. Vanha kirsikka näyttää pystyyn kuolleelta, täynnä kuivahtaneen näköisiä silmuja :(Höyhepensaassa (Fothergilla major) on mielenkiintoisen näköiset huiskat ja tuoksu on ihanan hunajainen ♥.Valkonarsissi on hyvin kaunis. Tuoksua en ehtinyt haistamaan, sillä illalla puutarhassa oli n. miljoona hyttystä, yäks.Tästä saadaan Sulolle hyvä parta :DValkoisten tulppaanien kukinta on parhaimmillaan.Kotkansiipisaniaisesta olen pitkään haaveillut ja vihdoinkin meillä on sellainen. Mikä vihreys!
Järkkärikin pysyy vielä käsissä, paitsi verenhimoinen hyttyslauma ei ainakaan parantanut keskittymistä.

Auringontäytteistä viikkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Auringontäytteistä ja hyttysetöntä viikkoa :-D
  Kotkansiivessä on juuri tuo ihana heleänvihreä väri ja onhan se muutenkin komea. Ihania kukkia! Ai niin, höyhenpensaassa on makean ulkonöän lisäksi tuoksukin... ehkä sellainen siis täytyy hommata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyttyset saavat hepulin partaalle ;)
   Höyhenpensas on tosi kiva ja meinasin kirjoittaa, että se menestyy vähän kauempanakin (IV tai jotain), mutta siis vain III-vyöhykkeellä asti. Toki sopivalla paikalla kauempanakin ;)

   Poista
 2. Ihanat kukkaset, kotkan siipi on tosiaan niin kauniin vihreä.Nuo hyttyset kyllä hermostuttaa,minullakin on valtamat paukamat jokapuolella kehossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyttysmyrkky, allergialääke ja kortisonirasva siinä kolme kovaa :)

   Poista
 3. Vai parta Sulolle:D Ihan on komea nuori mies ilman muhkeaa partaakin.

  Kevään ensimmäiset hyttyset ovat todella verenhimoisia, minultakin löytyy muutama patti:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulon karvankasvu on yllättänyt meidät kaikki ja tassut taasen ovat yllättävän matalat ;D Jännityksellä odotamme millainen Kissalan nuoresta herrasta tulee.

   Poista
 4. Oi mikä vihreä! Upea. Tuo on täydellinen väri!

  VastaaPoista
 5. Voi apua kun nämä sun kuvat on ihania!

  Että parta Sulolle? Onko se siinä iässä, että tarkastellaan yhtenään, joka se parta kasvaisi? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Henna ja kumppanit :)

   Tunnetusti Sulo on tosi kiinnostunut (naisten) kauneudenhoidosta, ehkä se myös tykkää peilailla ;) Minikissalle on kasvanut myös "kauluri".

   Poista
 6. Sulo on minusta suloisempi ilman partaa! :)Kotkansiipikuva on tosi hieno! Minä sitä omani onnistuin jotenkin tappamaan, kun ei se enää tänä vuonna noussut maasta ollenkaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulolle sopii oma luonnollisen pörheä tyylinsä :) Puutarhanhoito on aina välillä konstikasta ja arvaamatonta; jotkut kasvit tulee ja toiset menee -ihan itsestään ;)

   Poista

Kiitos kommentista!