lauantai 18. toukokuuta 2013

Puutarhan väriläiskät

Ihanaa, että meitä hellitään näin lämpimällä säällä ja toivottavasti ukkoset pysyvät loitolla. Vapaapäivän luksusta on päämäärätön ja aikatauluton harhailu puutarhassa.Yllätyshelle on tehnyt tehtävänsä ja tulppaanit kukkivat samassa aikataulussa, kuin viime vuonna. Purppuraiset ja valkoiset tulppaanit, jotka ovat yllättäen suosikkejani eivät vielä kuki.Lemmikit ovat joka keväisiä "yllätyskukkijoita". Ne ovat niin viehättäviä ♥.Tomaatin ja okran taimet pääsivät ensimmäistä kertaa ulkoilmaan. Harjoittelu on hyvä aloittaa verannalla, jonka katos suojaa paahteelta. Paitsi, aurinkoi alkoi paistamaan vasta iltapäivällä, mikä oli tomaateille ihan hyvä juttu.Edellisessä postauksessa mainitsemani pienokaiset: saksankurjenmiekka (väri arvoitus) ja valkoinen särkynytsydän, josta olenkin pitkään haaveillut.Ostin meille strutsinsulan pölyhuiskaksi. Ups, kuvassa onkin Sulon häntä.
Minikissaa on aina kiinnostanut siivoaminen, erityisesti moppaus, mutta tänään mielenkiinto nousi hurjasti, kun se näki strutsinsulat in action. Televisio onkin pyyhitty sekä sulilla, että Sulolla ja peräti samaan aikaan. Lisäksi tuuletimme kissoja ja nyt minikissa tuulettaa äänijänteitään, koska haluaisi ulos taastaastaas.

Ihanaa ja aurinkoista viikonvaihdetta!

8 kommenttia:

 1. Täällä jyrisee... Taitaa tulla kyllä ukkonen ja sade. Tuo Sulon häntä on kyllä aikamoinen - eikä taida itse poikaakaan enää voida Honkkeliksi kutsua? Olisiko jo nuori herra?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen illalla vielä säästyttiin ukkoselta, mutta tänään taidetaan saada osamme.

   Ehkä Suloa pitäisi kutsua nimellä Kissalan nuori Herra ja Robertia Kissalan Herraksi :) Mutku Sulo on niin minikissa meille ;)

   Poista
 2. Ihan mieletön pörhö! Tuo kokoluokka menee jo mitalisijoille täällä Blogistaniassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ja tuo oli vielä ns. peruspörhö! Iltahämärissä Sulo pelästyi Robertia ja häntä muuttui tosipörhöksi :D

   Poista
 3. Mahtavaa mikä huiska! Kyllä tuolla kelpaa pölyjä pyyhkiä. Tuulettumaan, tuulettumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin tuulettiin Robertia, sekä Suloa ja huiskaa, sekä myöhemmin Sulo tuuletti äänijänteitään; meidän uudet rutiinit :)

   Poista
 4. Wau, mikä häntä! Minikissahan näyttää tuossa olevan vain jonkinlainen hännän jatke, hih! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!