perjantai 31. toukokuuta 2013

Vihdoinkin

Lukemattomat kesät on ollut kesä- tai pätkätöitä, jopa opiskelua. Mutta vihdoinkin, tänä kesänä on lomaa ja kuinka kivasti sattuikaan, että ensi viikolle on luvattu aurinkoa ja lämpöä.Työpäivä oli tavallistakin työteliäämpi ja superkiireinen, en edes ehtinyt ajatella tulevaa lomaa. Töiden jälkeen säntäsin rentouttavaan kasvohoitoon ja siitä, hiljalleen pääsin lomatunnelmaan.Sattumalta löysin farkut vain 20 eurolla (toivottavasti nämä Levikset eivät repee ;)) Edellisistä Levis-merkkisistä onkin kulunut hyvä tovi, sillä ne olivat väriltään kutakuinkin kuvan iiriksen väriset -eli kirkkaan keltaiset  ja vuosi oli 1990 jotain ♥.Pitkin poikin puutarhaa kukkivat "villiorvokit".Kuinka kaunis onkaan valkoinen särkynytsydän!Joitain lomasuunnitelmia on, mutta onneksi ei liikaa. Haluan valvoa myöhään ja nukkua pitkään (jos siltä tuntuu), tehdä pieniä retkiä pyörällä (hyödyntää valoisat yöt), valokuvata, laittaa hyvää ruokaa tai käydä ulkona syömässä (naapurintäti lahjoi meitä lahjakorteilla), nauttia rauhaisasta aamupalasta verannalla ja käydä torilla. Sekä tehdä muutama päiväretki. Ja olla vaan, auringossa/varjossa/sateeessa/ulkona/sisällä.

Raukeaa ja aurinkoista viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan mukavalta ja rennolta lomasuunnitelmalta, kesälomalta :)

  VastaaPoista
 2. Oikein rentouttavaa kesälomaa! :)

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää lomaa - paras loma onkin sellainen, ettei ole liikaa suunnitelmia ja aikatauluja:)

  VastaaPoista
 4. Hyvät suunnitelmat! Juuri passelit :)

  VastaaPoista
 5. Aurinkoista viikonloppua ja rentouttavaa lomaa :)

  VastaaPoista
 6. Loistavat lomasuunnitelmat sinulla, ei paremmin voisi loma alkaa jos löytyy Levikset tuohon hintaan!

  Rentouttavaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Mitä ihaninta lomaa sinulle, tänään alkoi myös minulla loma, tosin ei sitä vielä tajua, pikkuhiljaa. Kauniisti olet saanut kesäiset sävyt kuvattua, ihania muistoja talveksi.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille, ihanille lukijoille hyvän loman toivotuksista ♥. Ne Levikset tosiaan maksoivat vain 20 e (ovh 100) ja ihan kaupasta uutena siis :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!