keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Sinisen taivaan alla

Tänään toteutui kaksi pientä unelmaa. Aurinko paistaa ja on lämmintä, sekä meillä on uusi astianpesukone, tadaa!Tuima ilmeinen vahtikissa on kierroksellaan, että Robert näyttääkin kiukkuselta.Vahtikissa kiipesi minimetsän isolle kivelle ja näytti taas omalta höveliltä itseltään.Joku muukin pääsi ulkoilemaan. Kerrankin "minikissasta" on kokokuva, jossa näkyy neljä kolme tassua, vasemman kyljen neliöjuuri ja aikas muhkea häntä.Talutushihnalla on niin kiva leikkiä, ulkosalla kaikki on uutta ja jännittävää.

Näin kesän korvalla tekee mieli jatkuvasti jäätelöä ja keksin jopa minkälainen olisi Minikissan nimikkojäätelö: päällikerros olisi superpehmeää vanilja-lakritsipehmistä ja sisällä olisi turkinpippurinen karkkiyllätys. Toisinaan kutsun Suloa pippuriksi, koska se on niin tempperamentikas: esim. tänään sisälle lähdettäessä se sähisi oikein ponnekkaasti.
Robertin nimikkojäätelö olisi samettista tummaasuklaata, kinuskiraitoja ja seassa olisi hiven suolaa.  No joo, ehkä täytyy hakea kaupasta jätskiä..Leppoisaa Helatorstaita!

14 kommenttia:

 1. Oikein lepposta ja lämmintä pyhää!

  VastaaPoista
 2. No nyt alkoi jätskiä tekemään mieli täälläkin!

  VastaaPoista
 3. Voi tuota minikissaa, olen ihan rakastunut ♥
  Sulo jotenkin muistuttaa kovasti rakasta Viljoani, joka oli kylläkin pääosin harmaa (tai siis sininen). Mutta tuo temperamentti, mielenilmaukset ja hassuus on ihan sama, sekä häntä! Ihana Sulo.
  Robertilla on todella katu-uskottava ilme, mitäpä muutakaan tiikerillä heinikossa olisi :-)
  Aivan ihanan kuuloinen jäätelö muuten! Enpä olekaan muuten vielä syönyt tän kasvukauden ekaa jätskiä. En kai sitten enää nykyään niin välitä jäätelöstä, olisihan tuota muuten jo tullut ostettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulolta lämpimät kehräysterveiset ♥.

   Toivottavasti minikissasta tulee yhtä komea, kuin Viljo oli. Vaikka jotkut vahvasti toisin uskovat, niin kissat ovat mitä huumorintajusinta ja hassuttelevaa sakkia (joskus huumori voi olla hieman mustaa ja vaikeasti ymmärrettävää).

   Saila, nyt nopesti jäätelöostoksille!

   Poista
 4. Minikissan häntä ei kyllä ole mini ollenkaan! Muhkea on! Ja neliöjuuri on hauska, matemaattinen kissa. Vahtikissa on tuiman näköinen. Niin pitää vahdin ollakin, mitäs vahtimista se muuten olisi!

  Jätskit kuulosti hyvältä. Hmm. Kohta se jätskinsyöntiaika alkaa. Kesäisin sitä kuluu (liian) suuria määriä...

  Oikein mukavaa pyhää teillekin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Yllättäen" perheen tuleva insinööri huomasi tuon neliöjuuren ja allekirjoittanut oikean kyljen sydämen. Mitä minikissan merkeistä pitäisi päätellä? Sulo ♥ matikka tai jotain?

   Suomen kesä on "lyhyt ja vähäluminen", joten jätskiä voi syödä ihan surutta (eiks niin?)!

   Poista
 5. Ihanat kisskuvat. Hyvää helatorstaita! ♥

  VastaaPoista
 6. Robert on kuin viidakossa saalistaan vaaniva tiikeri ja Sulo taas suloistakin suloisempi nuorukainen :) Hyvää helatorstain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Robert on villi ja vapaa (niin kauan kuin flexiä riittää) metsäkissa. Mukavaa helatorstain jatkoa sinulle myös!

   Poista
 7. Hurjan herkulliset jäätelöt! Nam :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun herkuttelemaan :) Leppoisaa helatorstaita Naukulaan!

   Poista

Kiitos kommentista!