keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Wappulounas

Vappu on sujunut perinteiden mukaan; hyvää ruokaa ja juomaa. Myös sää on noudattanut perinteitä emmekä tänä(kään) vuonna tarjenneet mennä piknikille. Miehelle ehdotin piknikkiä olohuoneen lattialla, mutta se ei saanut kannatusta. Mahdollinen sisäpiknik olisi takuulla kerännyt kissakansalaisilta liiallista huomiota.Robert yrittää hypnotisoida ilmapallon (ja valokuvaajan).Söimme siis nätisti/normaalisti pyödän äärellä. Humalaisten Kattiloiden mutinalta ja painilta emme sisätiloissakaan säästyneet.

Vappukukkia kattauksessa ja maljakoissa, serpentiinillä ja ilman.Lasissa kuplii lempikuohuva. Malja keväälle!

14 kommenttia:

 1. Skool! Vappupiknik ulkona onkin eskimoiden hommaa. Olohuonepiknik, jossa olisi oma tarjoilu kissoille, kuulostaa erinomaiselta idealta!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin ainoastaan nuoriso uskaltautui piknikille - kotiutuivat kyllä sitten kavereineen grilliherkkujen äärelle - meitä olikin loppuiltapäivästä ihan mukava joukko ystäviä täällä kotona lämpimässä. Ainoastaan ulkona grillin kimpussa häärivä Isäntä + neuvonantajat (ystäväperheiden miehet) värjöttelivät kylmässä. No, taisivat ottaa lämmikettä;) Suurin huolenaihe oli vahtia Viiru-kisulia, ettei olisi karannut ulos - sillä kun on kunnon kevätviiraus meneillään ja saa olla tosi tarkkana, että se livahda ovista ulos.
  Mukavaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiru ja kevätviiraus :)

   Aurinkoista loppuviikkoa sinne myös!

   Poista
 3. Toivottavasti kattilatkin saivat osansa lounaasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattiloille oli oma tarjoilu. Sulokin melkein osaa käyttäytyä ruokakupilla :)

   Poista
 4. Ihan varmasti noilla hypnoottisilla silmillä saa paljon aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattiloilla on keinonsa; kuten varmasti tiedät ;)

   Poista
 5. On kyllä hypnoottinen tuo Robertin katse... Ja nuo pienet kapeat maljakot ovat todella kivoja. Mistähän tuollaisia mahtaa saada?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putkimaljakot ovat tosi vanhat; olisikohan ne ostettu Tiimarista tai Ikeasta?

   Poista
 6. Jaa, mitenhän muuten mahtaisi onnistua piknik sisätiloissa? Se voisi olla, ettei syömisestä tulisi mitään, kun aika menisi kissaväestön paimennukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai miten niin piknik ei onnistuisi? Meillä kissat puetaan merimiespukuihin ja ne istuu sievästi paikoillaan ja puhuvat kuin kysytään (vain oliko se sittenkin kohtaus Fanny&Alexaner-elokuvasta?)..

   Poista

Kiitos kommentista!