sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Makuuhuoneen uusi järjestys vol IV

Kyllä, taas on uusi järjestys makuuhuoneessa. Nyt palattiin osittain edelliseen järjestykseen eli sänky siirtyi ikkunaseinälle. Syksyllä se osoittautui liian vetoisaksi (vanhan talon "iloja").Ikean yöpöytä pääsi vihdoinkin tositoimiin. Yöpöydässä on ainoastaan yksi ongelma; se kestää vain n. 4 kg painon ja meillä on kaksi kattilaa.. Maitolasisen kannen alle saa piilotettua vaikka mitä. Iltalukemisena on Sailan Puutarha laatikoissa-kirja. Laatikkoviljelyyn olen hurahtanut jo aiemmin, mutta ko. kirjassa on lukuisia inspiroivia kuvia ja roppakaupalla hyviä ohjeita, suosittelen.

Keräsin minimetsästä valkovuokkoja, sekä pari scillaa nurmikolta. Vaasin virkaa toimittaa lasinen kermanekka. Ostin sen Aino Aallon nekkana, mutta minua taidettiin viilata linssiin. Joka tapauksessa se on kaunis ja tiputtaa maitoa kermaa kaadettaessa, kuten kaikki muutkin kermakot.Kesken kuvausten minikissa saapui paikalle ja antoi ymmärtää, että nyt kuvataan jotain suloista. Ja niin tapahtui.Tässä kuvassa söpöysmittari varmasti menisi ns. tappiin. Tämä on niin ihana kuva ♥.

Lopuksi vielä hassu pikku tarina elävästä elämästä. Eilen olimme lähdössä kovalla tohinalla juhliin ja viime metreillä otin huikan vettä -lähimmästä vesilasista. Otin siis pienen hiukan ja samalla mietin, että tässä on nyt jotain outoa -kunnes muistin, että juuri äsken ko. vesilasissa oli valkovuokkokimput, jotka olin hetki sitten paketoinut :D

Tervetuloa lukijaksi Tiina ja kaikille Aurinkoista alkavaa viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Voi että, tuohon teidän minipoikaan rakastuu vain koko ajan yhä enemmän ♥ Se on niin söpö että mittarit hajoaa.
  Kiitos kovasti kirjakehuista!

  VastaaPoista
 2. Juu - söpöysmittarit pamahti kyllä just sinne tappiin - aivan ihana kuva! Antaako teidän kattilukset kukkavaasien olla muuten rauhassa? Meillä Viiru on eräätkin vaasit kaadellut pitkin pöytiä - eli nykyisin leikkokuvat ovat sitten kaikkein raskaimmissa vaaseissa;)

  VastaaPoista
 3. Supersöpö kuva, tuo nenu ♥
  Hän osaa poseerata ;)

  VastaaPoista
 4. Onpa söpö! ♥ Eli maistoit sitten valkovuokkovettä :D ! Tekevälle sattuu :)

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä: Todella ihana kuva <3

  VastaaPoista
 6. Voi minikissa ♥ Todellakin on söpöysmittari tapissa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista; Sulon kanssa jo hiotaan seuraavaa söpöilykuvaa ;)

  Lady of the Mess: Kattilat ja maljakot kukkineen eivät ole oikein hyvä yhdistelmä. Jos maljakko onkin tarpeeksi painava, niin kukat saavat kyytiä.

  Mamma N: Kyllä, nyt on valkovuokkovettäkin maistettu :D

  VastaaPoista
 8. Awww... voi mikä söpöys! <3
  Tuo kermanekkojen valuttavuus on kyllä raivostuttavaa. Mikä siinä on, että kukaan ei osaa tehdä sellaista kermanekkaa, joka EI valuttele puolta litraa pöytäliinalle?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!