sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Aurinkoinen kesäpäivä

Eilisestä blogin häviämisen aiheuttamasta järkytyksestä on selvitty -onneksi blogi palautui ennalleen, huh.Valkoinen myskimalva (Malva moschata) kukkii vähän siellä täällä, mutta suosiollisesti myös kukkamaassa omalla paikallaan.Ranskan tulikukalla (Verbascum chaixii) on samanlaiset kujeet kuin myskimalvalla.Palavarakkaus (Lychnis chalcedonica) kukkii iloisesti omalla paikallaan eikä rönsyile sinne tänne.Pieni pläntti ketoneilikkaa hyvin luonnontilassa.Minimetsän edustalla kasvaa pieni niitty.Jihuu, tässä on kasvihuonehistoriamme I. tomaatin raakile, Tigerella-tomaatissa. "Isona" se toivottavasti näyttää tältä.

Tänään oli tosiaan mitä ihanin, aurinkoisin ja lämpimin kesäpäivä, onneksi. Tietotekniikka-ongelmat eivät nimittäin päättyneet blogin temppuiluun, sillä tänään temppuili picasa, joka hävitti kesäkuun kuvia. Ihmettelen vaan jos siirrät kuvia vahingossa roskikseen, mutta niitä ei löydy roskiksesta eikä picasasta -niin missä ne ovat? Jossain vaiheessa suurin osa kuvista ilmestyi takaisin ja allekirjoittanut päätti taaas skarpata varmuuskopioiden suhteen.
Lisäksi kauppareissulla sattui pieni äksident johon liittyi hameen helmat ja polkupyörän pinnat. Onneksi ei sattunut mitään hurjempaa.. Em. sattumuksien lisäksi ohjelmassa on ollut herkuttelua ja auringossa/varjossa lekottelua. Kattilatkin pääsivät useamman kerran ulkoilemaan ♥.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Varmasti on tullut kylmä hiki, kun blogi on ollut kadoksissa! Aika hurjaa. Hyvä, että palautui ja hyvä ettei hameenhelmat pinnojen välissä aiheuttanut suurempaa harmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se oli shokeerava hetki, kun blogi katosi ja helpotus oli melkoinen, kun huomasin sen palautuneen.

   Pyörällä ajaessa keskityin liiaksi säädylliseen, mutta keveään pukeutumiseen ja tulos oli hame pinnoje välissä ;)

   Poista
 2. Hupsista. Onneksi et kuitenkaan ajanut ojaan hameinesi! MInunkin pitäisi ryhdistäytyä tuon varmuuskopioinnin suhteen, tekniikka ja eritoten se tietotekniikka voi pettää.

  Toivottavasti tiikeritomaattisi kasvavat ja pulskistuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietotekniikkaongelmat ja helle saivat minut tavallistakin höpömmäksi; vähän pidempi hame ja pyörä pitäisi olla itsestään selvästi huono yhdistelmä. Hameen helma ei meinannut millään lähteä irti pinnoista. Nyt ajatellen muka huomaamaton helman irrottelu oli hyvin koomisen näköistä :)

   Poista
 3. Voi hurja, kylläpä blogger on nostattanut verenpainettasi. Onkohan siellä taas joitakin uudistuksia menossa, pitäisikö varautua ongelmiin. Minulla meni muutaman päivän ajan kaikki omat kommenttivastaukseni roskapostiin. Liehuvat helmat ja leveät puntit ovat vaaraksi pyöräillessä :) Pyykkipojista löytyy apu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain ongelmia niillä tuntuu olevan. Minullakin on välillä mennyt omia tai lukijoiden kommentteja roskakoriin. Koko blogin joutuminen bloggerin roskakoriin oli todella tuskastuttavaa.

   Pyykkipojat ovat mitä mainioin apu, kuten myös pinnansuojukset ja varsinkin kapeat housut.

   Poista
 4. Voi hurja tuon blogin häviämisen kanssa ,kyllä siihen säikähtää.onneksi palautui
  On hyvä ettei käynyt pahemmin pyörällä ajaessa ,kyllä se täytyy olla varovainen,ettei helmat mene ketjun väliin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi, onneksi blogi palautui ja toivottavasti se ei uudestaan häviä!

   Polkupyöräilyn suhteen näyttävästi täytyy kerrata ihan perusjuttuja ;)

   Poista
 5. Ihanan ihanat kukat ja kuvat ja onneksi tuli blogi takaisin, pystyyköhän blogeja tallentamaan jotenkin vaikka ulkoiselle kovalevylle...minullakin on tuhannen tuhatta reseptiä ja jos kaikki meneekin yhtäkkiä taivaan tuuleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerissa voi tallentaa koko blogin tietokoneen tiedostoihin "vie blogi"-toiminnolla. Ko. toimintokaan ei auttanut blogin katoamisongelmaani, koska bloggerin mukaan minulla ei yht´äkkiä ollut mitään blogia, huh.
   Anyway, varmuuskopio kannattaa ottaa. Jos joutuu kyhäämään aivan uuden blogin, niin vanhat jutut olisivat sinne siirrettävissä (jos olen ymmärtänyt oikein). Jos varmuuskopioit kuvia dvd:lle niin kannattaa laittaa sinne myös "koko blogi".

   Tässä voin todeta, että periaatteessa tiedän miten pitäisi toimia, mutta mikä niiden kuvien polttamisessa cd:lle on_niin_vaikeaa -siis minulle ;)

   Poista
 6. Onneksi tosiaan blogi palautui! Ja voi, teillä on tomaatinraakile! Meillä on pikkiriikkiset nupunalut, mutta ei taida siitä kehittyä... Aika viileää on, lie tomaatille liiankin kylmä. Mutta hengissä se sentään on, ja kohtuullisissa voimissakin näyttäisi olevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnellinen blogin ja tomaatin raakileen omistaja :)

   Jos kehittelisit tomaatin ympärille jonkinlaisen lasi/muovihässäkän, ikään kuin kasvihuoneen?
   Meilläkin muissa tomaattilajikkeissa on vasta nuppuja / kukkia, ne kehittyy jokainen omaa tahtiaan. Siis tarvitaan myös malttia ;)

   Poista

Kiitos kommentista!