torstai 4. heinäkuuta 2013

Kaikkihan Tallinnassa ovat jo käyneet

Pilkunviilaaja tässä hei!

Onko kenestäkään muusta ärsyttävää kaikki-sanan tuhlailu? "Kaikki" (ihmiset) tekevät, menevät, ostavat jne? Tähän tulokseen voi tulla jos kuuntelee sopivia radiokanavia, lukee lehtiä tai kuuntelee ihmisten keskusteluja. Jos Sinua kaikki-sanan viljely ei ärsytä -onneksi olkoon!

Noh, koska kaikki suomalaiset ovat käyneet Tallinnassa -niin nyt on hyvä sauma kysyä matkailuvinkkejä ko. kaupunkiin. Nähtävää / kirpputoreja / sisustusliikkeitä jne. Allekirjoittanutkin toki on piipahtanut Tallinnassa, mutta hyvin suppeasti. Vaatekaupoista eniten kuumottavat Stradivarius ja Bershka; näissä olen käynyt Barcelonassa.

6 kommenttia:

 1. Vanhassa kaupungissa on kiva putiikki "Hilpharakas". Osoite on Rataskaevu 12. Kaikkea sälää ja pikkutilpehöörää. Harakan taivas! Siellä olen jo kahdesti käynyt.

  Nelliinan vaatehuoneessa on pari postausta ostoksista ja rappioromanttisesta kaupunginosasta. Mielenkiintoni heräsi kun luin Kalamajan kaupunginosasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hilpharakas kuulostaa hyvältä, tämä harakka lentää sinne. Ja kiitos myös linkkivinkistä :)

   Poista
 2. Käyty on, mutta vinkkejä en osaa antaa! Raitiovaunulla nro 1 olen kerran mennyt kivaan taidemuseoon. Valitettavasti sen nimi vaan on nyt hakusessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Täytyykin tutkia taidemuseoiden ja raitiovaunulinjojen tarjontaa :)

   Poista
 3. Kerran olen käynyt laivamatkalla ja kahdesti ohikulkumatkalla. Vinkkejä en silti minäkään osaa antaa. Kimppakyytikaverini on sen sijaan virolainen ja pitäisikin kyllä joskus kysellä vinkkejä häneltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen kerran poikennut ohikulkumatkalla Tallinnassa, eikä mitään erityistä jäänyt mieleen tai sitten katsottavaa oli niin paljon.

   Meneeköhän siellä muisti ??;)

   Poista

Kiitos kommentista!