lauantai 6. heinäkuuta 2013

Se tuli takaisin!

Tapahtui tänään.
Lueskelin ja kommentoin lempiblogeja. Sitten tarkoitukseni oli vastailla kommentteihin. Mutta blogger halusikin varmistua, että olen aivan oikeasti minä  ja sitten -blogiani ei löytynyt mistään. Siis ei mistään. Ensisokin jälkeen kykenin laittamaan palautetta.

Kun ajattelin, että yksi lempiharrastuksistani melkein 1,5 vuoden valokuvaamisen ja kirjoittamisen jälkeen häviä kuin tuhka tuuleen (tai kuin pieru saharaan kuten Myrskyn tontilla kommentoin), niin kyllä se tuntuu häijyltä.
Vaikka blogin sisältö ei välttämättä ole mitään avaruustiedettä tai edes yleisesti hyödyllistä (ainakaan aina), niin on se merkityksellinen harrastus allekirjoittaneelle. Todella tärkeitä ovat myös blogikamut ja tietysti blogin lukijat, ilman teitä olisi aika tylsää -blogi ilman lukijoita on ........ (jokainen voi täydentää itse).

Olen vähän tempperamenttinen ja kiihdyin aika helposti nollasta sataan (vaikka töissä sen ehkä onnistun peittämään?). Niin voitte arvata, että hetken aikaa tunsin suurta turhautumista ja porukin pääsi. En sentään tehnyt "täyskaato suorin vartaloin" -liikettä, kuten Börje vähän aikaa sitten. Vaan menin miehelle tillittämään.

Voi sitä helpotuksen tunnetta, kun blogi sitten palasi -aivan yht´äkkisesti kuin hävisikin. Toivottavasti tämä lemmikkini, bloginpoikanen ei enää häviä.
Onko muille sattunut samaa? Vai ovatko nämä kattiloiden kuvat niin arveluttavia, että automaatti poistaa koko blogin. Oletteko huomannet jotain outoa, kun olette tulleet blogiin tai kun olette kommentoineet?

Toivottavasti blogin katoamiset päättyvät tähän!

16 kommenttia:

 1. Minäkin onnistuin pistäytymään täällä sillä välin, kun blogi oli poissa. Ihmettelin kovasti, että mitähän ihmettä nyt. Onneksi sait sen takaisin ja toivottavasti vastaava ei toistu! Meidän blogit ei ole vallan katoilleet. Vuodatuksesta siirryttiin sen suuren kuvien katoamisjutun jälkeen pois viime kesänä ja wp on toiminut moitteetta (kopkop!!).

  Ja voi, minä olisin noitunut niin että tuntuu, jos vastaavaa kävisi minulle. En kestä yhtään, jos asioiden pitäisi toimia, mutteivät toimi. Ihmisten ilmoilla pitää skarpata, kotona saa kiukutella aivan rauhassa. Joskus kyllä on töissäkin napsahtanut, mutta siellä sentään on saanut (ehkä?) kiukuttua jokseenkin sivistyneesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan samaa mieltä, että asioiden pitää toimia ja jos ne ei toimi, niin silloin alkaa kiehua ;) Onneksi kotonaan saa kiukutella, kunhan huomioi muut perheenjäsenet :)

   Poista
 2. Epäilemättä blogisi on ollut jollakin epäilyttävien blogien mustalla listalla! Täällä on sen veran arkaluontoista tavaraa...
  Mulle kävi kerran niin, että en yhtenä päivänä enää päässyt blogiini, kun olin sinnikkäästi kieltäytynyt antamasta puhelinnumeroani bloggerille. En meinaan halua jaella yhteystietojani joka suuntaan, vaikka ne periaatteessa nopeasti etsimällä löytääkin. Mutta blogger halusi tarkistaa että se olen minä, lähettämällä tekstiviestillä koodin, jonka sitten syötin verkkosivulle ja pääsin taas blogiini. Eli kai se oli loppujen lopuksi vain omaa parastani ajatellen, mutta nyt bloggerilla on siis myös puhelinnumeroni, ärsyttävää tavallaan.
  Jos blogger joskus, tai siis KUN se lakkaa toimimasta, on siinä kyllä kriisin paikka. Mikään ei ole ikuista, vaikea uskoa että blogit pysyisivät ikuajat olemassa, mutta toivotaan näin kumminkin.
  Onneksi sait blogisi takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minultakin blogger yht´äkkiä kysyi puhelinnumeroa ja sitten lähetti varmistuskoodin. Pääsin kirjautumaan bloggeriin sisälle, mutta blogi oli hävinnyt, huh. Google ei ole ensimmäisten joukossa kelle haluan puhelinnumeroni antaa, mutta pakkohan se oli..

   Eihän nämä nettijutut pysyviä ole (tietenkään), mutta se tuppaa unohtumaan.

   Poista
 3. Oliskohan ollut jotain muutakin häikkää, kun ainakin kommentoinneissa on jotain merkillistä - kommentteja tuntuu häviävän kuin tuhka tuuleen - just kun olen vastannut johonkin, on koko alkuperäinen kommentti hävinnyt jonnekin bittiavaruuteen - ja kun niitä katoamisia on useampia, en suostu uskomaan, että kaikki yhtäkkiä poistaisivat kommenttejaan yhtaikaa. Toivottavasti pysyy sentään blogit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttien häviäminen on aina yhtä raivostuttavaa! Joskus kommentit jostain syystä menevät blogin roskakoriin, jota olen yrittänyt säännöllisesti tarkistaa.
   Toivottavasti blogit sentään pysyisivät, on tämä vähän koukuttava harrastus ;)

   Poista
  2. Juu - sieltä ne roskiksesta löytyivät - en vaan ymmärrä, miten ne sinne päätyivät, kun osa niistä ehti näkyä itse blogissakin! No, ihmeellisiä ovat bittiavaruuden ja bloggerin lait;)

   Poista
 4. Varmasti järkytti! Meidän koirapoikien kaverin blogi on poistettu Bloggerin toimesta: http://ramiero.blogspot.fi/.

  Onneksi sait blogisi takaisin, vaikka varmasti aiheutti sydämentykytyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger poisti minunkin blogin, mutta sitten se palautui takaisin eli kaverisi kannattaa laittaa palautetta bloggeriin.

   Poista
 5. Huh, ei ole ihme, että hämmennyit blogin katoamisesta.

  Onneksi blogi tuli takaisin! :)

  Mäkin olisin säikähtänyt, jos blogini olisi kadonnut ja kyllä siinä olisivat manaukset päässeet suusta.

  VastaaPoista
 6. Meinasin lentää pepullini kun kommenttisi eilen illalla luin. OMG! Ei noin voi olla, ei noin saa käydä! Sitä itsekin vaalii blogiaan kuin arvokasta aarretta, mitä jos noin pääsee käymään? Voiko tähän bloggeriin enää luottaa?

  Tällä viikolla minulta kysyttiin kirjautumisen yhteydessä vaihtoehtoista s-postia. Laitoit toisen osoitteen minkä olin alunperin ilmoittanut. Mikä vaaratilanne siitä syntyikään: Ainakin päätellen bloggerin palautteessa s-postiini. Uskallanko enää mitään vaihtaa?

  Sinulta varmasti vierähti suuri kivi sydämeltä kun Häivähdys purppuraa palasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvokas aarre jonka eteen nähdään paljon vaivaa ♥.

   Onkohan bloggerin blogeihin tullut tavallista enemmän hyökkäysyrityksiä? Blogin katoamisen lisäksi olisi painajaismaista jos joku kaappaisi sen (tulee tuskahiki) ja alkaisi kirjoitella mitä sattuu.

   Todella, kivi vierähti sydämeltä!

   Poista
 7. Apuva! Onneksi blogisi palautui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi blogi palautui ja rauha palasi meidän katon alle :)

   Poista

Kiitos kommentista!