sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Leppoisa lauantai

Kesäloma on mielestäni parhaimmillaan, kun ei ole mitään erityistä tekemistä -paitsi jos se erityinen tekeminen on lepolassessa makailua ja päiväunia kattila kainalossa. Oltiin me vähän liikkeelläkin ja kamera tietysti mukana.

Annoin hetkeksi kameran Miehelle ja keskityin johonkin muuhun. Niin, heti jäin kiinni varpaiden kuvaamisesta :). Myös edellinen kuva on siippani käsialaa.Ja onhan se maailman 8. ihme, että kesävarpaissa on kynsilakkaa.Kännykällä sain myös mielenkiintoisen maisemakuvan.Rumankauniit asiat jaksavat aina vaan kiinnostaa.  "Rataseikkailun" jälkeen menimme kyläileen ja leppoisa lauantaitunnelma sai jatkoa.


Mitenkäs teillä on viikonloppu mennyt?


8 kommenttia:

 1. Ihan hyvin on mennyt kiitos kysymästä ;) Niin näköjään teilläkin!

  Siitä olemme ehdottomasti samaa mieltä, että loma on parasta ilman ihmeellisiä suunnitelmia! Ja kissan seuraa nyt ei mikään voita, se on selvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomalla ehtii myös tehdä extempore reissuja ja ylimääräisiä pysähdyksiä ("hei tuolla kirppari!" ja kuski ehkä myös pysähtyy ;))

   Me oltiin just päikkäreillä ;)

   Poista
 2. Rauhallisissa merkeissä, lukien, elokuvia katsellen ja neuloen! Tosin nyt pikkuisen kissan silmä on vähän surkeana...

  Lomanhan kuuluukin olla loma... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ehtinyt tehdä vaikka mitä mukavaa!

   Toivottavasti silmä paranee nopeasti, vähän hurjalta se näytti :(

   Poista
 3. Voi, lättähattu!
  Viikonloppu on kulunut rennoissa merkeissä, tiiviisti kotona. Eilen viisi litraa mustikoita ja litra kanttarelleja, tänään neljä litraa mustia viinimarjoja ja viherkaaleja kuivuriin. Ei helteellä passaa huhkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tunnistettu! Lättähattu oli oikein symppiksen näköinen.

   Mustikat taitaa jäädä meidän osalta metsään, mutta kanttarelleista en taistelutta luovu ;) Viinimarjoja ja vadelmia täytyisi kanssa poimia, niin saa talvella herkutella ♥.

   Poista
 4. Kiitos hyvin on mennyt vieraitten parissa ja on ollut ihanan lämmin .

  Sinulle on tunnustus blokissani. käypä vilkaisemassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä seura ja ilma on oikein mukava yhdistelmä :)

   Kävin kurkkaamassa; kiitos ihanasta tunnustuksesta!

   Poista

Kiitos kommentista!