perjantai 5. heinäkuuta 2013

Ra(i)kas kesäherkku

Ensimmäinen ja todennäköisesti ainoa mansikkasatsi on säilötty pakkaseen. 8 litrasta ainoastaan kolme marjaa meni hukkaan (vähän epämääräiset mansikat voi aina mehustaa).
Mansikat tietysti olivat hyväntuoksuisia ja houkuttelevan näköisiä, joten mietin sopivaa herkkua niistä. Jotain mikä valmistuu vähistä aineksista ja on kevyttä. Siis päättäväinen ei mansikkarahkalle ja mansikkakakulle. Sitten muistin lapsuuden suuren herkkuni, Pintteri pantteri -pirtelön.
Melko terveellisistä ja yksinkertaisista aineksista valmistuu superraikas pirtelö. Ohje löytyi aikoinaan 90-luvun alkupuolella kevytjäätelöpaketista. Tätä herkkua olemme syöneet hyvän ystäväni kanssa kerran jos toisen (K. jos tulet kylään, tehdään Pintteri pantteria ♥.)Pintteri pantterista tulee mieleen lämpimät lapsuuden kesät. Uima- ja souteluretket. Maalaistalo mielenkiintoisine eläimineen ja tietysti hyvän ystävän seura ♥.Pintteri pantteri

sopivassa suhteessa
mansikoita
maitoa
vaniljajäätelöä

-siinä kaikki, nauti ♥.

4 kommenttia:

 1. Herkkua, aivan varmasti. Kaikki missä on tuoretta mansikkaa on hyvää.

  VastaaPoista
 2. Varmasti herkkua! Meillä on vielä pakastusmansikat ostamatta. Viime kesänäkin jäi hankkimatta, nyt voisi jopa yrittää skarpata. Omista amppelimansikoista on muutama tullut ja pari pientä rovetta ostettu jäätelön kanssa syötäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin jäi viime kesänä mansikat ostamatta ja nyt päätin skarpata. Amppelimansikat ovat varmasti hyviä ♥.

   Poista

Kiitos kommentista!