lauantai 20. heinäkuuta 2013

Bella Italia!

Autoihin hurahtanut sukuni on saanut aikaan sen, että olen aivan pikkutytöstä saakka ollut kiinnostunut autoista. Siis tekniikasta en ymmärrä juuri mitään, mutta hyvä muotoilu on aina ilo silmälle. Sukulaiseni ovat aina olleet erityisen kiinnostuneita amerikkalaisista autoista, kun allekirjoittanut on heidän kauhukseen hämmennyksekseen aikuisiällä innostunut mm. ranskalaisista ja italialaisista autoista.Tammelassa järjestetään vuosittain Bella Italia -tapahtuma, jossa on esillä kymmeniä italialaisia ajopelejä traktoreista urheiluautoihin.Fiat 500 sisältä, edestä, takaa ja sivulta. Niin valloittavan näköinen.Tila-auto Fiat Multipla. Siinä olisi meille hyvä matkailuauto :)Tässä on koko näyttelyn suosikkini: Alfa romeo (en tietenkään muista mallia, taustajoukot veikkaavat gt junioria). N. seitkytluvun muotoilu kolahtaa kovaa. Jos minulla olisi ko. auto se olisi eri värinen :)Lopuksi muhkuraiset polvet ja kenties loppukesän lempiasu. Hame ja paita maksoivat yhteensä peräti 6 euroa. Kuinka pitkät kädet on nykyajan 170 cm lapsilla, sillä leikkasin ainakin 10 cm hihoista.

IS-sivuilta löytyi livekuvaa Bella Italia-näyttelystä klik!

10 kommenttia:

 1. Meillä on täti-ihmisen ollessa lapsi ollut Fiat 500 ja sillä mun kontrababsisti isäni kuljetteli itseään ja instrumenttiään keikoille :D Lisää tunnustuksia: täti-ihmisellä sitten kortin saatuaan on ollut 2 x Fiat 127:aa. Rambo ja Taika Jim. nimet luonnollisesti tyttömäisesti valittu värin perusteella: maastopuvun vihreä ja yönsininen. Tekniikka puoli tuli tutuksi siitä, kun autojen sulakkeet paloivat aina väärässä paikassa ( keskellä Manskua mm. ) ja opin jopa vaihtamaan ne. Kytkinvaijeri napsahteli aina säännöllisen väliajoin rikki, sille en sitten enää mitään osannut tehdäkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kuulostaa siltä, että auto oli melko täyteen lastattu, kun isäsi lähti keikoille :)
   Ja wau, sä myös osasit korjata autojesi pikkuvikoja (toisaalta Mansku ruuhka-aikaan ehkä toimi hyvänä motivaation lisääjänä) :)

   Poista
 2. Minä ihailen vanhoja autoja, mutta ajan mieluiten modernilla :)
  Hihoihin oli taidettu laittaa vähän kasvuvaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyajan autot ovat huomattavasti turvallisempia, vaikka vanhat autot ovatkin persoonallisemman näköisiä.

   Nyt mä leikkasin kasvuvarat hihoista pois (ikään kuin vielä kasvaisin pituutta..) :D

   Poista
 3. Oivoivoi, tuommoisen pikku Fiatin kun saisi kesäautoksi, todella namu! Veljelläni oli ennenmuinoin musta Alfa Romeo Sprint. (Ei tietenkään noin nostalginen, mutta Alfa kumminkin.) Valitettavasti se ei tykännyt Suomen kylmistä talvista joten se sai lähteä.

  Ja sitten niihin raitapaitoihin: Yläpeukkkua niille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuinen Fiat olisi mitä mukavin leppoisaan kesäajeluun ♥.Veikkaan, että Alfojen talviominaisuudet kehittyvät vuosi vuodelta (nimim. hirvee autokuume olisi).

   Raitapaidat ihmisillä ja kissoilla ♥.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tosi symppis. Käsite "tila-auto" on ehkä vähän kasvanut noista ajoista :D

   Poista
 5. Miehelläni oli nuorena Fiat 500! Vieläkin sitä hymyssä suin muistellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti ollut hieno ja persoonallinen auto :)

   Poista

Kiitos kommentista!